Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Άβουλοι, δειλοί και μοιραίοι.... παρέδωσαν τη Μακεδονία στα Σκόπια

Η Μακεδονική Εταιρεία Χάρτου-ΜΕΛ είναι η εταιρεία που δέχθηκε πρόσφατα μπλόκο από την κινεζική κυβέρνηση, στην προσπάθειά της να εξάγει τα προϊόντα της στην ασιατική χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΜΕΛ, που, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, αποτελεί μία εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών βιομηχανιών παραγωγής ανακυκλωμένου χαρτονιού, επιχείρησε εντός του Φεβρουαρίου να καταχωρήσει το εμπορικό της σήμα στην Κίνα, ώστε να πραγματοποιήσει είσοδο στη συγκεκριμένη αγορά. Ωστόσο, αυτό απορρίφθηκε στο πλαίσιο της τακτικής που ακολουθεί το Γραφείο Εμπορικών Σημάτων της Κίνας ήδη από το 2010 να μη δέχεται την καταχώρηση εμπορικών σημάτων με τον όρο «Μακεδονία», «μακεδονικός/ή» ή παράγωγα, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των δύο χωρών που εμπλέκονται στην πολύχρονη διένεξη. Είναι ενδεικτικό ότι, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, οι Κινέζοι, απαντώντας στη ΜΕΛ, παρέπεμψαν το αίτημά της για έγκριση από τα Σκόπια (ως Βόρεια Μακεδονία).

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------