Κυριακή 28 Απριλίου 2019

Η Βενεζουέλα «σβήνει» ο κομμουνιστής Μαδούρο πουλάει το χρυσό της χώρας

η Βενεζουέλα βρίσκεται αντιμέτωπη με μία τεράστια ανθρωπιστική και υγειονομική κρίση καθώς τα κρούσματα ελονοσίας ξεπερνούν το 1.000.000.

Πριν από λίγες ημέρες το πρακτορείο Reuters ανέφερε ότι στις αρχές Απριλίου μεταφέρθηκαν από τα χρηματοκιβώτια της κεντρικής τράπεζας της Βενεζουέλας 8 τόνοι χρυσού, ενώ το Bloomberg έκανε λόγο για πώληση χρυσού ύψους 400 εκατ. δολαρίων. 

Στην κομμουνιστική Βενεζουέλα το ίνδαλμα όλων των αριστερών εν ελλαδη.......  Οι γυναίκες αναγκάζονται να πουλήσουν τα μαλλιά τους για να μπορέσουν να ζήσουν ακόμη μία ημέρα και ο αριθμός των ανθρώπων που εγκαταλείπουν τη χώρα ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια. 

Η Παγκόσμια Τράπεζα εκτιμά ότι ο πληθωρισμός στη Βενεζουέλα θα φτάσει στο απίστευτο 10.000.000% το 2019 και το ποσοστό φτώχειας στο 90%.
Ακόμη και στην κεντρική τράπεζα της χώρας οι συνθήκες είναι τριτοκοσμικές καθώς υπάρχουν αναφορές που κάνουν λόγο για έλλειψη τρεχούμενου νερού λόγω των επαναλαμβανόμενων διακοπών.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------