Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Γαβγίζουμε το φεγγάρι, την ώρα που οι λύκοι μας έχουν περικυκλώσει.

Μέσα σε όλο αυτό το επικίνδυνο παιχνίδι συμφερόντων των τουρκαλάδων που καταστρέφει την χώρα μας, βρίσκεται η μικρή κι αδύναμη Ελλάδα, με κυβερνήσεις πολιτικάντηδων που διαδέχονται η μία την άλλη, και που επικεντρώνονται στα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και μόνο, ακολουθώντας τις εξελίξεις, κι ανακαλύπτοντας κάθε τόσο το πόσο μόνοι είμαστε στην πραγματικότητα.


Με έναν στρατό κάθε άλλο παρά αξιόμαχο, που αποτελείται από κληρωτούς 9μηνης θητείας (μέσα και οι άδειες!!!) και δημόσιους υπαλλήλους μονιμάδες.
Και με πολιτικούς ταγούς, εθνοπατέρες, που δηλώνουν ανερυθρίαστα πως δεν τρέχει και τίποτα αν χάσουμε όλη την Μακεδονία και κανένα νησί...

 Μόνο που οι σωτήρες μας τελείωσαν προ πολλού, ο κάθε κατεργάρης ταμπουρώθηκε στον πάγκο του, κι εμείς είμαστε μόνοι (όπως πάντα) και γαβγίζουμε το φεγγάρι, την ώρα που οι λύκοι μας έχουν περικυκλώσει.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------