Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Αλγερινός ενήλικος παράνομος μετανάστης με βάση το έγγραφο γεννήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2020!..

Τις ελλείψεις και την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται το μεταναστευτικό θέμα από τις ελληνικές αρχές αποδεικνύει έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ., που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Thesstoday.gr. Αλγερινός ενήλικος λαθρομετανάστης φέρεται με βάση το συγκεκριμένο έγγραφο να γεννήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2020!..

Μάλιστα, αν και είναι μόλις… τεσσάρων ημερών (!), παρά το γεγονός ότι στη φωτογραφία στο έγγραφο διακρίνεται ότι πρόκειται για ενήλικα, καλείται να φύγει οικειοθελώς από την Ελλάδα εντός 30 ημερών.
Όσο παράλογα κι αν σας φαίνονται αυτά που διαβάζετε συμβαίνουν στο ελληνικό κράτος και αποδεικνύουν πως το σοβαρό ζήτημα της διαχείρισης του μεταναστευτικού ζητήματος αντιμετωπίζεται στο… πόδι.
Το συγκεκριμένο έγγραφο, στο οποίο ο ενήλικος από την Αλγερία εμφανίζεται να έχει γεννηθεί στις 18 Ιανουαρίου 2020, εκδόθηκε από υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, χορηγήθηκε στον Αλγερινό, προκειμένου να το επιδεικνύει στις αρχές εφόσον του ζητηθεί, επειδή δεν διαθέτει άλλα επίσημα έγγραφα από την χώρα του. Με το συγκεκριμένο έγγραφο, μάλιστα, καλείται να φύγει οικειοθελώς από την Ελλάδα εντός ενός μήνα.
Δείτε το έγγραφο:

έγγραφο, ΕΛ.ΑΣ., μετανάστης, γέννηση

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------