Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Ντροπή! Το Ελληνικό δημόσιο άσκησε έφεση στην απόφαση για αποζημίωση 500.000 ευρώ για τον θάνατο του μικρού Μάριου από αδέσποτη σφαίρα.


Δεν ήταν κομμουνιστής για να του δώσουν την αποζημίωση.
Στην άσκηση έφεσης προχώρησε το Δημόσιο, αρνούμενο να καταβάλει αποζημίωση για τον μικρό Μάριο που έχασε τη ζωή του από «αδέσποτη» σφαίρα.Τρεισήμισι οδυνηρά χρόνια έχουν περάσει για τους γονείς του μικρού Μάριου, από την ημέρα που το 11χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μέσα στο σχολείο του στο Μενίδι από αδέσποτη σφαίρα και οι αρχές δεν κατάφεραν ακόμα να εντοπίσουν τον δράστη. Ο Γολγοθάς της οικογένειας του μαθητή θα συνεχίζεται δια βίου από την απουσία του αλλά και ο πόνος τους θεριεύει ακόμα περισσότερο αφού στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί για το θάνατο του παιδιού τους, στη θέση του κατηγορούμενου παραμένει ακόμα ο προσδιορισμός “άγνωστος δράστης”.

Η Πολιτεία από τη μια ανήμπορη να προβεί σε ταυτοποίηση του ανθρώπου που πυροβολούσε άσκοπα την μοιραία μέρα με αποτέλεσμα να οδηγήσει στον θάνατο το ανυποψίαστο αγόρι, από την άλλη επικαλείται “οξύτατη δημοσιονομική κρίση” αλλά και οποιαδήποτε ευθύνη για το χαμό του παιδιού, αρνούμενη τα καταβάλει στην οικογένεια του μαθητή της Ε΄ Δημοτικού το επιδικασθέν από το Διοικητικό Πρωτοδικείο ποσό των 500.000 ευρώ ως αποζημίωση. Το δικαστήριο έκρινε ότι η Πολιτεία φέρει μεγάλη ευθύνη για την αδυναμία της να καταπολεμήσει την εγκληματικότητα, και ιδίως την παράνομη οπλοκατοχή στο Μενίδι.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------