Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

η πολιτική τής ΝΔ, αυτό είναι «να φοβόσαστε»

 


Στο Πολυτεχνείο η κυβέρνηση των κομμουνιστών της νέας δημοκρατίας  πολύ απλά έδειξαν στον ελληνικό λαό ποιοί είναι.

Αρχικά βάζοντας τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. να βγάλει μία παντελώς αχρείαστη, ανούσια και πιθανόν αντισυνταγματική απαγόρευση συναθροίσεων, ενώ υπήρχε ήδη lockdown.


Με αυτό  κατάφερε να συσπειρώσει την αριστερά η οποία αποφάσισε να κινηθεί ακόμα πιο δυναμικά την 17 Νοέμβρη, πραγματοποιώντας κινητοποιήσεις μεγαλύτερης έκτασης κι έντασης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε να καλύψει αυτό το «αυτογκόλ» με ακόμα ένα… «αυτογκόλ», καθώς έβγαλε ολόκληρο διάγγελμα(!) στο οποίο καλούσε τους πολιτικούς αρχηγούς και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να καταθέσουν όλοι μαζί στεφάνι στο Πολυτεχνείο που οι δημιουργοί του κατέστρεψαν την χώρα.

Αυτό όμως εξόργισε τον κόσμο της δεξιάς ό οποίος είδε τον ίδιο τον πρωθυπουργό που απαγόρευσε!!! παρελάσεις, εκδηλώσεις και Δοξολογίες για 25η Μαρτίου!!! και 28η Οκτωβρίου!!! Έκλεισε εκκλησίες  και έβαλε τις δυνάμεις ασφαλείας να κυνηγούν και να συλλαμβάνουν πολίτες που «τόλμησαν» να τιμήσουν τους ήρωες του έπους του '40, και του 1821! να σπεύδει να καταθέτει στεφάνι για το Πολυτεχνείο και μάλιστα μόνος του, καθώς οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί τον «έγραψαν» κανονικά.

Ο κ.Μητσοτάκης   δεν έχει αντιληφθεί ακόμα πως οι δεξιοί ήταν εκείνοι που τον εξέλεξαν πρωθυπουργό και έδωσαν στη ΝΔ την εξουσία στις εκλογές του Ιουλίου του 2019.



Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------