Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

και ποια ειναι η αληθεια;


Ασχολουμαστε πλεον με τα αυτονοητα. Καθε φορα που ενας “συνωμοσιολογος” θα μιλησει με εναν που δεν καταλαβαινει, ο τελευταιος θα τον ρωτησει… “και ποια ειναι η αληθεια;”


Μου θυμιζει την ιστορια με τον Ποντιο Πιλατο οταν ρωτησε τον Ιησου ακριβως το ιδιο… “και ποια ειναι η αληθεια;”. Αλλα ο Ιησους δεν του απαντησε.

 Γιατι; 

Γιατι η αληθεια βρισκονταν ακριβως μπροστα του. 


Ηταν ο ιδιος. Με σαρκα και οστα, μπροστα στα μουτρα του.


Συνεπως οποιος θελει να δει, βλεπει. 


Οποιος θελει να ακουσει, ακουει. Οποιος θελει να καταλαβει, καταλαβαινει. Δεν χρειαζονται αποδειξεις. Γιατι; Γιατι σας τα λενε, σας τα δειχνουνε και σας τα πετανε μπροστα στα μουτρα σας. Δεν κρυβονται. Απο πολιτικους, οικονομολογους, γιατρους, στρατιωτικους, οργανωσεις και και και.


Στο τρειλερ της ταινιας που ακολουθει σας δειχνουν το μελλον: εναν ιο που γινεται πιο φονικος και λεγεται covid-23, στρατιωτικο νομο, στρατοπεδα συγκεντρωσης, σκαναρισμα καθε τρεις και λιγο για θερμοκρασια.

 Σας το πετανε για αλλη μια φορα μπροστα στα μουτρα σας. Predictive Programming ο ορος στα αγγλικα. Σε ελευθερη μεταφραση θα το ελεγα “προγραμματισμος της μαζας”. Και ειναι και αξιοπεριεργο ποσο γρηγορα φτιαχτηκε μια τετοια ταινια. Αληθεια, νομιζετε οτι θα κανετε το εμβολιο και ολα θα ειναι οπως πριν;

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------