Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

Προς τους κύριους χαρτέμπορους

Αγαπητέ Συνεργάτη, ΧΑΡΤEΜΠΟΡΑ ΤΟ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ… οι αυξήσεις που θέλετε να επιβάλετε ξεπερνούν το 22% από 0,85/κιλό που είχε το χαρτί ζητάτε πλέον 1,04/κιλό. Εάν θέλετε να ξεπεράσουμε μαζί την κρίση, καλά θα κάνετε να είστε πιο ειλικρινής. ( ΧΑΡΤΕΜΠΟΡΟΣ: Με υπομονή, πολύ προσεκτικές επιχειρηματικές κινήσεις, ψυχραιμία και καλή συνεργασία να είστε σίγουροι ότι μαζί θα ξεπεράσουμε μια ακόμη κρίση.) *Με υπομονή! Τι ακριβός εννοείτε; *πολύ προσεκτικές επιχειρηματικές κινήσεις! Σταματήστε να μας δίνεται συμβουλές. *Ψυχραιμία! Δεν έχουμε γιατί προσπαθείτε να φέρετε τα τυπογραφεία σε ακόμα πιο δύσκολη θέση. *καλή συνεργασία! Τόσα χρόνια το έχουμε αποδείξει, εσείς δεν συνεργάζεστε. *μαζί! ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ…

Τόσο χαμένους και ανοργάνωτους μας θεωρείτε; Εάν θέλετε να ισχύουν όσα μας συμβουλεύετε να κάνουμε θα πρέπει άμεσα να μειώσετε τις τιμές όπως κάνουμε και εμείς.

Κύριοι ΧΑΡΤΕΜΠΟΡΟΙ εάν δεν επιβιώσουμε εμείς που σας πληρώνουμε τόσα χρόνια και σας κάναμε τρανούς και μεγάλους ούτε και εσείς θα επιβιώσετε! Τα πρόβατα ξύπνησαν… και θα κυνηγήσουν τους λύκους!!! Καμία αύξηση δεν θα περάσει. Θα αγοράζουμε χαρτί από χαρτέμπορους που μας σέβονται και συνεργάζονται μαζί μας.

Συνάδελφοι βοηθήστε όλοι να πέσει η τιμή του χαρτιού. Αντισταθείτε και απαιτήστε να μην περάσει καμία αύξηση. Εάν είχαμε ισχυρά σωματεία και συνδικαλιστές θα μπορούσαμε. να κατευθύνουμε όλοι μαζί τις αγορές του χαρτιού.

Να δεις πως πέφτει το χαρτί στη μισή τιμή!!! Για το typografeio Όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------