Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

Να σεβαστείτε τον ρόλο σας…

Έστειλε το ΣΕΜΕΕ μια επιστολή με e-mail. Και εκτός τον άλλων αναφέρθηκε και «σε ανώνυμη ιστοσελίδα blog». Kαταρχάς θα έπρεπε να γνωρίζει ότι το συγκεκριμένο blog δεν είναι ανώνυμο, ονομάζεται typografeio. Φτιάχτηκε από τυπογράφους και γραφίστες, ότι αναφέρει είναι αποτέλεσμα συλλογικών αποφάσεων και απολύτως ακριβές .
Έχει την αποδοχή όλων των επαγγελματιών του κλάδου για την ενημέρωση τους.
Λαμβάνουμε δεκάδες e-mail καθημερινά από όλη την Ελλάδα και αφού συμβουλευτούμε νομικούς και λογιστές δίνουμε απαντήσεις άμεσα.
Λόγο των σοβαρών γεγονότων και τον αυξήσεων που ετοιμάζονται να μας επιβάλουν οι προμηθευτές μας, δεν θα ασχοληθούμε προς το παρών με τις αστοχίες και την επιστολή του ΣΕΜΕΕ.
Έχουμε μόνο να του πούμε το εξής. Από το να κοιτάτε αμήχανοι τα γεγονότα, και όλες οι καταστάσεις να εξελίσσονται εις βάρος του κλάδου. Καλό θα είναι να πάρετε θέση, να καταγγείλετε όσους προσπαθούν να επιβάλουν τις αυξήσεις, να ενημερώσετε τους συναδέλφους, και να δώσετε κατευθύνσεις για να αντιμετωπίσουμε την κρίση.
Και κάτι ακόμα «γράφει το ΣΕΜΕΕ στην επιστολή που μας έστειλε: Τελική κατάληξη ήταν να δωθεί μόνο μία αύξηση της τάξεως του 3,3% + 3,3% και τίποτα άλλο».
Σε μια σοβαρή διαπραγμάτευση ΣΣΕ δεν είμαστε υπερήφανοι για το τι δίνουμε! αλλά για το τι παίρνουμε. Εσείς δεν καταφέρατε να επιτύχετε κανένα από τα αιτήματα του κλάδου. Υπογράψατε! όμως την ΣΣΕ και δεσμεύσατε χιλιάδες τυπογραφεία.
Θα επανέλθουμε!
typografeio

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------