Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Αρχίζει ο χορός του Ζαλόγγου!

Αγαπητέ Συνεργάτη, Στο τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν συμβεί καθοριστικές ανακατατάξεις στην παγκόσμια αγορά και τις επιχειρήσεις, καθώς και στην αγορά του χαρτιού.
Εκτός των τρεχουσών τραπεζοοικονομικών και επενδυτικών εξελίξεων που είναι πρόσφατα και αναπάντεχα δυσάρεστα φαινόμενα, χωρίς να είναι γνωστή ακόμα η κατάληξή τους, το σημαντικό για τον χώρο του χαρτιού είναι το τι έχει προηγηθεί αυτών.
Είναι χρόνια τώρα που ο κλάδος της Βιομηχανίας χάρτου περνά δύσκολες ώρες, με αποτέλεσμα τις συγχωνεύσεις και εξαγορές καθώς και το κλείσιμο μηχανών παραγωγής ή και ολόκληρων εργοστασίων.
Από την κατάσταση αυτή προέρχονται και οι όποιες αυξήσεις τιμών περιλαμβάνει ο συνημμένος Τιμοκατάλογός μας που ισχύει για παραγγελίες από την Δευτέρα 20/10/2008. Με υπομονή, πολύ προσεκτικές επιχειρηματικές κινήσεις, ψυχραιμία και καλή συνεργασία να είστε σίγουροι ότι μαζί θα ξεπεράσουμε μια ακόμη κρίση. Για την Εταιρεία (γνωστή και μεγάλη εταιρεία χαρτιού)
Σφάξεμε χαρτέμπορα μου να αγιάσω! αφήστε την κλάψα. Συνάδελφοι μην δεχτείτε καμία αύξηση! πρέπει άμεσα να αντιδράσουμε και τα σωματεία μας να πάρουν θέση, εμείς είμαστε η δύναμη εμείς καθορίζουμε την αγορά εμείς τους πληρώνουμε τόσα χρόνια, καμία αύξηση πρώτων υλών δεν πρέπει να περάσει
Σε λίγο η απάντηση στις απαράδεκτες και εξοντωτικές αυξήσεις που ετοιμάζουν

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------