Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Και νεώτερα επεισόδια από την κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος

Δυο λογαριασμοί στην ομοσπονδιακή τράπεζα WestDeutschlandes bank στο Έσεν και το Ντύσελντορφ στη Γερμανία φαίνεται ότι οδηγούν στους δρόμους των μυστικών πληρωμών και προς την Ελλάδα στην υπόθεση των υποβρυχίων. Η Εισαγγελία της Αθήνας, που ερευνά την υπόθεση (Π. Παπανδρέου - Κυβέλου) με προτροπή και των ελεγκτών του ΣΔΟΕ ζήτησε το άνοιγμα των λογαριασμών αυτών με αίτημα δικαστικής συνδρομής στις γερμανικές αρχές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο λογαριασμοί οδηγούν και σε άλλους με έλληνες δικαιούχους σε τράπεζες της Ελβετίας. Βρέθηκαν σε τιμολόγια, που γίνονταν ως πρόσφατα πληρωμές εκατομμυρίων ευρώ σε εταιρίες off-shore. Οι επίμαχες πληρωμές έγιναν από το 2000 ως πρόσφατα το 2009! Με έκπληξη διαπίστωσαν επίσης οι άνθρωποι του ΣΔΟΕ ότι ως πρόσφατα από τα μισθολόγια των Ελληνικών Ναυπηγείων πληρώνονταν ακόμα οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση συνδικαλιστές, οι οποίοι είναι αδιευκρίνιστο τι έργο παρείχαν. Από τον ΣΔΟΕ ερευνώνται επίσης οι δηλώσεις και τα περιουσιακά στοιχεία δυο πρώην υπουργών Άμυνας, αλλά και δυο πρώην γενικών γραμματέων του ιδίου υπουργείου.
Θα πάει κανένας εθνοπροδότης ΦΥΛΑΚΗ;;;
Κατακλέβεται την χώρα.

Η 351η απόπειρα αυτοκτονίας έγινε στο Βόλο.
Ένας 45χρονος ξυλουργός, άνεργος για μεγάλο χρονικό διάστημα  έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας γιατί αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------