Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «ΒΙΟΧΑΡΤΙΚΗΣ»

Ενωμένοι απέναντι στον εργοδοτικό εμπαιγμό

Να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους ενωμένοι και αποφασισμένοι, ώστε να μην επιτρέψουν να συνεχιστεί ο εργοδοτικός εμπαιγμός κάλεσαν τους εργαζόμενους της ΒΙΟΧΑΡΤΙΚΗΣ (εργοστάσιο παραγωγής ανακυκλωμένου χαρτιού) στον Ασπρόπυργο χτες το πρωί συνδικαλιστές από την Ομοσπονδία Τύπου - Χάρτου, τα ταξικά συνδικάτα Χαρτεργατών, Λιθογράφων, «Σόφτεξ» και της Γραμματείας Θριασίου του ΠΑΜΕ.

Οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι εδώ και περίπου δυο μήνες και αντιμετωπίζουν ακόμα και τον κίνδυνο κλεισίματος του εργοστασίου καθώς οι δύο εργοδότες επικαλούνται μεταξύ τους διαφορές. Οι συνδικαλιστές βρέθηκαν στο χώρο του εργοστασίου, εξέφρασαν την αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων και τους κάλεσαν σε αγωνιστική ετοιμότητα για να απαντήσουν σε οποιαδήποτε κίνηση της εργοδοσίας. Μιλώντας σε συγκέντρωση εργαζομένων, ο Γ. Τόλης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τύπου - Χάρτου, επισήμανε ότι το πιο σημαντικό είναι να συντονίσουν τον αγώνα τους με τα ταξικά συνδικάτα του κλάδου και να απαιτήσουν από την εργοδοσία να πληρώσει τα δεδουλευμένα και να διασφαλιστούν τα συμφέροντά τους.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------