Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Η αστική τάξη ξέρει πως όσα φέρνει η στιγμή δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος.

 Σύμφωνα με τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) τον μήνα Ιανουάριο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στο μητρώο του αυξήθηκαν κατά 36.000 άτομα έναντι του Δεκεμβρίου (5,5% αύξηση) και κατά 74.272 έναντι του Ιανουαρίου 2010 (12% αύξηση) φθάνοντας τις 689.558 εγγεγραμμένους ανέργους στο μητρώο του οργανισμού. Στους Έλληνες υπηκόους το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων ανήλθε σε 636.188 άτομα, (ποσοστό 92,26%), στους υπηκόους τρίτων χωρών ανήλθε σε 42.386 άτομα, (ποσοστό 6,15%) και στους υπηκόους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανήλθε σε 10.984 άτομα, (ποσοστό 1,59%).
Μια φορά και έναν καιρό ήταν μια όμορφη χώρα που την έλεγαν Ελλάδα...!
Την χώρα αυτή την κυβερνούσαν πολιτικοί που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η δική τους προβολή και καλοπέραση. Ήθελαν να κυβερνούν τη χώρα, να απομυζούν τον πλούτο της και με λίγα λόγια να περνάνε ζωή χαρισάμενη. Κάποτε η Ελλάδα λόγω της απαράδεκτης πολιτικής που ασκούσαν οι πολιτικοί της βρέθηκε στο στόχαστρο των διεθνών κερδοσκόπων δανειστών της και τα πράγματα αγρίεψαν.
Τότε οι πολιτικοί που έτυχε να την κυβερνάνε τη χώρα, αποφάσισαν να υποθηκεύσουν το μέλλον του λαού τους, να ξεπουλήσουν τη ζωή των γενεών που έρχονται, να διαλύσουν τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των υπηκόων της, με μοναδικό αντάλλαγμα τη διατήρηση των δικών τους δικαιωμάτων και της κοινωνικής τους θέσης.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------