Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει, είναι αυτός εναντίον των Ελλήνων

 Φτάνει πια με τους λαθρομετανάστες σας!
Όποιος μιλά για ρατσισμό, 
ας πάρει τους εγκληματίες σπίτι του. 
 Οι ροές των λαθρομεταναστών, που διο­γκώνονται με εντυπωσιακό ρυθμό από τις ισλαμικές χώρες -Ιράκ, Αφγανιστάν,Μπαγκλαντές, Σομαλία κ.ά. δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για το τι πρόκειται να συμβεί.

Όπως δείχνουν οι πρώτες πληροφορίες, ένας 21χρονος Πακιστανός, τέρας για την ακρίβεια, φέρεται να έχει κακοποιήσει με τον πιο άγριο τρόπο στην Πάρο, ένα αθώο 15χρονο κορίτσι την Μυρτώ η οποία εντοπίσθηκε βαρύτατα τραυματισμένη στη βραχώδη πλευρά της Νέας Χρυσής Ακτής στην Πάρο, και για 13ημέρες δίνει μάχη ζωής, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Αττικόν». Ένα  Ελληνόπουλο που θα μπορούσε να ήταν κόρη μας, αδερφή μας, συγγενικό μας πρόσωπο, το αγαπημένο κορίτσι της γειτονιάς.

Η σύλληψη του 21χρονου Πακιστανού, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στα Νότια προάστια του Πειραιά, σε χώρο που είχε βρει καταφύγιο, από τις 27/07 ημερομηνία κατά την οποία φέρεται να είχε εγκαταλείψει το νησί της Πάρου. Όπως κατέθεσε στους Αστυνομικούς ο ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής μονάδας της Πάρου, στην οποία εργαζόταν ως κηπουρός, και βρίσκεται λίγες δεκάδες μέτρα από το σημείο που εντοπίσθηκε τραυματισμένο το 15χρονο κορίτσι, ο Πακιστανός, επικαλέστηκε προσωπικό- οικογενειακό θέμα, το οποίο προέκυψε εκτάκτως, κι έπρεπε να φύγει. Εξοφλήθηκε, κι εγκατέλειψε το νησί, ενδεχομένως, με πρόθεση οι Αρχές να χάσουν τα ίχνη του.
Αυτό το ανθρωπόμορφο κτήνος μπορεί να έχει διαπράξει και άλλες παρεμφερείς κακουργηματικές πράξεις.

 Την περασμένη Δευτέρα 30/07, οι Αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με το κλιμάκιο Εγκληματολογικών Ερευνών της Σύρου, που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο νησί, πραγματοποίησαν έρευνα στο δωμάτιο στο οποίο διέμενε με ομοεθνείς του. Έλαβαν δείγμα DNA, από τους Πακιστανούς, οι οποίοι διέμεναν ακόμα στο δωμάτιο, ενώ πήραν ρούχα και προσωπικά αντικείμενα του 21χρονου Πακιστανού, τα οποία είχε εγκαταλείψει στην εσπευσμένη αποχώρησή του από το νησί.

Τα εργαστηριακά αποτελέσματα, που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές, δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης παρουσίας τους στο χώρο, που εντοπίσθηκε το κορίτσι, και στοιχεία που έχουν προκύψει κατά την προανακριτική διαδικασία τον εμπλέκουν σοβαρά στην υπόθεση. Το δείγμα DNA, το οποίο έλαβε το κλιμάκιο Εγκληματολογικών ερευνών από τα προσωπικά αντικείμενα που ανήκουν στον 21χρονο Πακιστανό, απεστάλησαν στην Αθήνα.

 Από τις εργαστηριακές εξετάσεις, σύμφωνα με ασφαλείς Αστυνομικές πηγές, ταυτοποιήθηκε το DNA του, με τα αποτελέσματα που είχαν στη διάθεσή τους οι Αρχές ύστερα από τις εξετάσεις στα Εργαστήρια της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, με το δείγμα από τα ρούχα και το σώμα της 15χρονης, που είχε λάβει ο ιατροδικαστής Νίκος Καλόγριας, ο οποίος εξέτασε την ανήλικη, στο Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ στο οποίο παραμένει νοσηλευόμενη στη ΜΕΘ, σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας υποβληθεί ήδη σε δύο λεπτές χειρουργικές πολύωρες επεμβάσεις.

 Η εργαστηριακή ταυτοποίηση και τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων, «έδειξαν» τον άνδρα το βιολογικό γενετικό υλικό του οποίου είχε εντοπισθεί στα ρούχα και το σώμα της 15χρονης μαθήτριας.
--------------------------------------------------
Βέβαια πρέπει να προσέχουμε μην στενοχωρήσουμε τους πολιτισμικούς της προοδευτικής αριστεράς, το ΚΚΕ και τα ορφανά του Στάλιν που υποστηρίζουν τους λαθρομετανάστες και έχουν μετατρέψει την χώρα σε εγκληματικό σκουπιδότοπο της Ευρώπης!!!
 --------------------------------------------------------------
 Tο ΧΡΟΝΙΚΟ
Η ανήλικη, μαζί με τη μητέρα της και τη μεγαλύτερη αδελφή της, παραθέριζαν στην Πάρο. Είχαν δύο μέρες στο νησί. Το απόγευμα της Κυριακής 22Ιουλίου, βρέθηκαν στην παραλία, όπως κάθε απόγευμα. Όπως κατέθεσε η μητέρα στους Αστυνομικούς, λίγο μετά τις 18.00, η 15χρονη, με το κινητό της στο χέρι, φόρεσε ένα σορτς κι ένα μπλουζάκι, και θα έκανε μια βόλτα, όπως της είχε πει η κόρη της.

Σχεδόν 20’ αργότερα, και με την ανήλικη να μην εμφανίζεται, η μητέρα της ζήτησε τη βοήθεια του ναυαγοσώστη, και λουόμενων και όλοι μαζί την αναζητούσαν στον κλειστό κόλπο της παραλίας. Την 15χρονη βαμμένη στο αίμα, και βαρύτατα χτυπημένη στο κεφάλι, χωρίς τα κάτω ρούχα της, εντόπισε λίγο αργότερα η μητέρα της.

Το κορίτσι αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Yγείας της Πάρου, και εσπευσμένα με αεροδιακομιδή, με Super Puma, το κορίτσι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αττικόν, και εισήχθη τη ΜΕΘ. Την ίδια ημέρα τα ξημερώματα της Δευτέρας 23/07, υποβάλλεται σε λεπτή χειρουργική επέμβαση, στο κεφάλι, ενώ με αίτημα του πατέρα, υποβάλλεται σε εξετάσεις, και γίνεται λήψη DNA, όπου διαπιστώνεται η παρουσία «άγνωστου» άνδρα, στο χώρο που βρέθηκε η βαρύτατα τραυματισμένη ανήλικη.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------