Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Πάμε για καμιά βουτιά σήμερα!!!

Το ποσοστό ανεργίας το Μάιο του 2012 ανήλθε σε 23,1%, έναντι 16,8% το Μάιο του 2011.
● Γιατί δύο ξανθιές τσακώνονται πάνω σε μία μοτοσικλέτα;;; 
 για το ποια από τις δύο θα καθίσει στο παράθυρο (παλιό)

● Αν σ΄ αυτή την χώρα συνεχιστεί η ατιμωρησία, για αδικήματα, κομπίνες, απάτες και διαπλοκές σε βάρος του δημοσίου, τότε η χώρα μας θα καταποντιστεί, ακόμα περισσότερο, θα καταλήξουμε σε περιπέτειες άσχημες.
 ● Δεν μας έφταναν τα πενήντα μέλη την νέας κυβέρνησης, που τρώνε και πίνουν στην υγειά του άνεργου πολίτη, έχουμε και άλλους πενήντα γραμματείς και χιλιάδες φαρισαίους, οι οποίοι διορίστηκαν για να τρώνε και να πίνουν, νταβατζηλίκια, επειδή έτσι γουστάρει το σύστημα.
Έχουν καταλάβει οι λαθρό-μετανάστες εκτός από τα νοσοκομεία και τους παιδικούς σταθμούς
Ο πολυ-πολιτισμικός χαρακτήρας της Αθήνας αναδεικνύεται μέσα από τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αθηναίων, που φιλοξενούν  παιδιά από άλλες χώρες με τα χρήματα των Ελλήνων.
ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ  
Για αυτά δεν θα απεργήσει κανείς αριστερός
Εκτός παιδικών σταθμών δεκάδες χιλιάδες Ελληνόπουλα!
Ο πραγματικός αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος,  Υπάρχουν ακόμα χιλιάδες  Ελληνόπουλα που θα μείνουν εκτός  γιατί έχουν κοπεί απευθείας από τους δήμους γιατί προηγούνται τα αλλοδαπά λόγο τον χαμηλών εισοδημάτων που δηλώνουν.
Κι εσύ λαέ βασανισμένε κοιμήσου το ύπνο τον αιώνιο... με τους δικούς σου φόρους και με τον ιδρότα σου κάνουν πολύ-πολιτισμικό παιχνίδι μέχρι να σε εξαφανίσουν.
Μόνο όταν σου στέλνουν τους  λογαριασμούς στο σπίτι, τότε απειλείς ότι θα βγεις στους δρόμους... Καλά, τρώγε πρώτα το παγωτό σου, κάνε καμιά βουτιά και μετά αποφασίζεις για την επανάσταση...

 Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα η μεγαλύτερη συμμορία πορτοφολάδων, που έχει εξαρθρωθεί μέχρι τώρα από την αστυνομία. Όπως ανακοινώθηκε σήμερα στην Ασφάλεια, προχθές το μεσημέρι μετά από συντονισμένη επιχείρηση στην πλατεία Βικτωρίας από την Ασφάλεια Αθηνών, Αγίου Παντελεήμονα, Εξαρχείων και Κολωνού, καθώς και δυο Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, συνελήφθησαν 72 αλλοδαποί (ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ).
 Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αλλοδαποί μετέβαιναν σε ομάδες των 8-10 ατόμων κάθε μέρα στους σταθμούς του ΗΣΑΠ και του Μετρό, όπου εντόπιζαν πολίτες, τους παρακολουθούσαν και μέσα στους συρμούς τους άρπαζαν τα πορτοφόλια. Στη συνέχεια, πάντοτε, επέστρεφαν στην πλατεία Βικτωρίας όπου πετούσαν σε κάδο απορριμμάτων τα κλεμμένα πορτοφόλια, αφού βέβαια είχαν πάρει το περιεχόμενό τους.
 Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ξυραφάκια, πτυσσόμενα στιλέτα, μαχαίρια, όπλα και πολλά πορτοφόλια που ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί από ποιους τα άρπαξαν.
 Δεν είναι καλό σημάδι
Στην Ελλάδα όποιος εργάζεται , δικάζεται .
έκλεισαν 300.000 επιχειρήσεις και θα κλείσουν και άλλες .
Κάθε μήνα μπαίνουν πάνω από 3.800 λουκέτα.
Κάθε μήνα χάνονται πάνω από 12.670 θέσεις εργασίας.
2.125.000 άνεργοι, είναι του ιδιωτικού και όχι του δημόσιου τομέα.
Το κράτος χάνει 15 δις ευρώ έσοδα από τις κλειστές επιχειρήσεις.
Σε κάθε 20 λουκέτα χάνει τη δουλειά του ένας λογιστής.
Όλα αυτά συμβαίνουν διότι τις αποφάσεις για ανάπτυξη τις παίρνουν Δημόσιοι υπάλληλοι, με εξασφαλισμένο μισθό, περίθαλψη και σύνταξη .
Μα είναι ποτέ δυνατόν αυτοί να νοιάζονται για ανάπτυξη ;
Πληρωμές δανείων έως 30% του μισθού των, μόνο για δημοσίους υπαλλήλους .

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες πτωχεύουν, πάνε φυλακή και διώκονται με κατάσχεση κινητής και ακίνητης περιουσίας. Στην Ελλάδα όποιος εργάζεται , καταδικάζεται .
Μια ακόμα αιτία για το κλείσιμο μιας επιχείρησης, είναι το ΤΕΒΕ ή ΟΑΕΕ. ή ;;; Μας χρεώνει με παράλογα και εξοντωτικά ποσά, αυξάνοντας κάθε χρόνιο την εισφορά. Περίπου 2 στους 3 επαγγελματίες δεν μπορούν να πληρώσουν το ΤΕΒΕ / ΟΑΕΕ. Και τα χρέη περνάνε στο δημόσιο. Τα χρεωμένα γίνονται υπερχρεωμένα .
 Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------