Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

«ΒΙΟΧΑΡΤΙΚΗ» περιμένει την εκταμίευση δανείου από τις τράπεζες

Η εργοδοσία της «ΒΙΟΧΑΡΤΙΚΗΣ», δήλωσε πως δεν έχει λεφτά και περιμένει την εκταμίευση δανείου από τις τράπεζες, μέσω του οποίου θα πληρωθούν και οι εργαζόμενοι. Η εργοδοσία εκτιμά πως μέχρι τις αρχές Οκτώβρη θα εκταμιευθεί το δάνειο. Ας σημειωθεί ότι τον περασμένο Μάρτιο η εργοδοσία, σε σχετική τριμερή συνάντηση, ζήτησε απ' τους εργαζόμενους να διακόψουν την επίσχεση εργασίας, μέχρις ότου εγκριθεί από την τράπεζα το σχετικό δάνειο για να συγκεντρωθούν κάποια χρήματα ώστε να πληρωθούν. Οι εργαζόμενη κατόπιν συνεννόησης με την Ομοσπονδία Τύπου - Χάρτου,  και την Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων αρνήθηκαν και δηλώνουν αποφασισμένοι να μην κάνουν ούτε βήμα πίσω!!!


Ας σημειωθεί ακόμα ότι από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό των εργαζομένων βρίσκεται η Ομοσπονδία Τύπου - Χάρτου, καθώς και η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------