Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

10 δισ. 10.000.000.000 ευρώ, τα λεφτά είναι πολλά πατριώτη

 Καλό μήνα συνάδελφοι!!!  Βρήκαν ξέφραγο αμπέλι


Ενώπιον της εισαγγελέως Πρωτοδικών Πόπης Παπανδρέου βρίσκονται σήμερα,  Δευτέρα, οι δύο επιχειρηματίες που καταγγέλλουν για ξέπλυμα χρήματος ύψους 10 δισ. 10.000.000.000 ευρώ (αμάν) τον πρόεδρο της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη και τους πρώην υπουργούς Γ. Βουλγαράκη και Μ. Λιάπη

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Πόπη Παπανδρέου θα ζητήσει από τους δύο επιχειρηματίες να παραδώσουν συγκεκριμένα στοιχεία σχετικά με τις καταγγελίες τους για ανάμειξη στην υπόθεση των τριών πολιτικών.

Διαβάστε και αυτό  ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ακόμα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ... ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ CD ΤΗΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ !!!
Μέσα σε όλα τα άλλα  εξαφανίστηκε το CD με τους περίπου 1.991 Έλληνες μεγαλοκαταθέτες της Γενεύης, το οποίο είχε στείλει η Κριστίν Λαγκάρντ.

Ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε πλήρη άγνοια για το θέμα. «Από τις εφημερίδες έμαθα για την ύπαρξη του CD, δήλωσε στην εφημερίδα Financial Times ο υπουργός Οικονομικών.

Η υπόθεση αφορά στην περίφημη λίστα Φαλτσιάνι, η οποία περιέχει 1.991 Έλληνες μεγαλοκαταθέτες της Γενεύης, που έβγαλαν το χρήμα από την ELLADA ,την οποία εδώ και 18 μήνες δεν την έχει δει κανένας.

Με εντολή της Κριστίν Λαγκάρντ (υπό την προηγούμενη ιδιότητά της ως υπουργού Οικονομικών της Γαλλίας), το συγκεκριμένο CD είχε δοθεί επισήμως (μέσω της διπλωματικής οδού) στον τότε υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας, Γιώργο Παπακωνσαντίνου όμως ουδέποτε αξιοποιήθηκε.

Κατά τα άλλα φταίνε πάντα οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι,  και οι μικρο επαγγελματίες για την κατάντια μας  γι' αυτό πρέπει να την πληρώσουν εδώ και τώρα.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------