Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΚΗΡΥΧΤΗΚΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής απαγορεύεται για λόγους δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πρωτεύουσας, κατά το χρονικό διάστημα από 09.00 ώρα της Τρίτης 09 Οκτωβρίου 2012 μέχρι και την 22.00 ώρα της ιδίας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή της Πόλεως Αθηνών.

 Η απόφαση λήφθηκε ως εξαίρεση του κανόνα του άρθρου 11 του Συντάγματος (ελευθερία συναθροίσεων). Ποτέ από το 1974 δεν έχει εφαρμοστεί ξανά αυτή η διάταξη.

Προβλήματα θα αντιμετωπίσει αύριο Τρίτη το επιβατικό κοινό στις μετακινήσεις του με το μετρό, αλλά και με τα λεωφορεία. Όπως έγινε γνωστό, τα λεωφορεία στην Αθήνα θα ακινητοποιηθούν από τις 11.00 έως τις 16.00, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων.
Παράλληλα, στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας της Αστυνομίας λόγω της άφιξης της Γερμανίδας καγκελαρίου στην Αθήνα, από τις 10.00 το πρωί θα κλείσουν οι σταθμοί του μετρό: Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ευαγγελισμός, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, και Μέγαρο. 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------