Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Σε οικονομική ασφυξία οι εισηγμένες εταιρείες ΜΜΕ στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

  Τα στοιχεία του εξαμήνου είναι αποκαρδιωτικά. Μόνο οι Αττικές Εκδόσεις έχουν κερδοφορία, ενώ το σύνολο του δανεισμού του Πήγασου υπερβαίνει τα 152 εκατ. ευρώ!

Ο Τηλέτυπος κατόρθωσε να μειώσει τις ζημίες του στα 6,5 εκατ. ευρώ στο α΄ εξάμηνο του 2014 από 9,8 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του περσινού έτους. Παραμένει, όμως, σε υψηλά επίπεδα ο δανεισμός της εταιρείας, στα 121 εκατ. ευρώ.

Ακολουθεί με αύξηση των δανείων του στα 152 εκατ. ευρώ το προηγούμενο εξάμηνο ο Όμιλος του Πήγασου έναντι 147 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο διάστημα του 2013.

Ο Όμιλος της Καθημερινής έχει με τη σειρά του υψηλό δανεισμό, στα 99 εκατ. ευρώ, αλλά πέτυχε μείωση των ζημιών του από 9,7 εκατ. ευρώ στο α΄ εξάμηνο του 2013 σε 2 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2014. 

έλος, η Ναυτεμπορική εμφανίζει μείωση του κύκλου εργασιών της κατά περίπου 1 εκατ. ευρώ, στα 3,1 εκατ. ευρώ, και ζημίες ύψους 1 εκατ. ευρώ. Ο δανεισμός της ανέρχεται σε 3,3 εκατ. ευρώ.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------