Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Το βασικό προσόν τους είναι οι διασυνδέσεις με την εξουσία

Πολλοί πολιτικοί συντάκτες στα συστημικά ΜΜΕ παίζουν πλέον διεκπεραιωτικό ρόλο, καθώς το μόνο που κάνουν είναι (σαν) να μεταφέρουν τη γραμμή από το Μαξίμου και την Τρόικα στις μάζες. Η κρίση άλλαξε πολλά και οπωσδήποτε έχει μεταμορφώσει και το τοπίο στα ΜΜΕ και μία από τις αλλαγές είναι αυτή...

Δεν χρειάζονται δηλαδή ούτε χαρισματικοί ρεπόρτερ, ούτε κυνηγοί της είδησης. Το βασικό προσόν είναι οι διασυνδέσεις με την εξουσία, κάποιοι και με τη διαπλοκή και την Τρόικα (δεν είναι τυχαίο ότι δημοσιογράφος που φημιζόταν για τις προνομιακές προσωπικές σχέσεις της με μέλος της τρόικας, αναβαθμίστηκε σε κυβερνητικό συντάκτη σε χρόνο ρεκόρ, ενώ λίγο πριν είχε γίνει περιζήτητη από δύο τουλάχιστον μεγάλα κανάλια).

Η κρίση λοιπόν «αποδείχτηκε ευκαιρία» για να περιθωριοποιηθεί το πραγματικό πολιτικό ρεπορτάζ καθώς και οι παραδοσιακού τύπου πολιτικοί συντάκτες και να αντικατασταθούν από τους εκπροσώπους γραφείων Τύπου της εξουσίας.


Πολλοί δυστυχισμένοι από το μνημόνιο πολίτες, που δεν αντιλαμβάνονται ότι τα ΜΜΕ είναι μέρος του καθεστώτος, εμπιστεύονταν την ενημέρωσή τους σε κάποια παπαγαλάκια των ΜΜΕ που το έπαιζαν αντιμνημονιακοί. για να κρατούν αιχμάλωτους τους δυστυχισμένους πολίτες, σε μορφή κατευθυνόμενης αγέλης, εκμεταλλευόμενοι ψυχολογικά τη δυστυχία τους.

Ήταν η εφεδρεία του συστήματος για τη χειραγώγηση των διαφωνούντων πολιτών, παριστάνοντας τους αντίπαλους της εξουσίας, ώστε να τους ξαναφέρουν στο μαντρί όταν χρειαστεί τους ψήφους αυτών των δύστυχων πολιτών.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------