Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Ισλαμιστές, ΣΚΟΤΩΣΑΝ 28 επιβάτες γιατί ήταν Χριστιανοί!!

Τουλάχιστον 28 επιβάτες ενός τουριστικού λεωφορείου εκτελέστηκαν ισλαμιστές νωρίς το πρωί του Σαββάτου στη βορειοανατολική Κένυα, κοντά στα σύνορα με τη Σομαλία, ανακοίνωσε ο διοικητής της αστυνομίας της πόλης Μαντέρα, Νόα Μουαβίντα.

Την ευθύνη ανέλαβαν οι ισλαμιστές αντάρτες σεμπάμπ.
«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι 28 αθώοι ταξιδιώτες σκοτώθηκαν βίαια από τους ισλαμιστές, δήλωσε ο Μουαβίντα, διευκρινίζοντας ότι οι δράστες ανάγκασαν τον οδηγό του λεωφορείου να το ακινητοποιήσει και στη συνέχεια το οδήγησαν στην άκρη του δρόμου και εκτέλεσαν όλους τους επιβάτες που δεν ήταν μουσουλμάνοι.

Ο Ερυθρός Σταυρός επιβεβαίωσε τον απολογισμό της επίθεσης, αφού έστειλε ομάδες του στο σημείο του συμβάντος.

«Υπήρχαν περίπου 60 επιβάτες στο λεωφορείο οι αντάρτες του έστησαν ενέδρα περίπου 8 χιλιόμετρα από την έξοδο της Μαντέρα, », εξήγησε ο διοικητής της αστυνομίας.
Μόλις σταμάτησε στην άκρη του δρόμου το λεωφορείο, οι ισλαμιστές ανάγκασαν τους επιβάτες να κατέβουν από αυτό και τους χώρισαν σε δύο ομάδες: μουσουλμάνους και μη μουσουλμάνους, διευκρίνισε ο Μουαβίντα.

Οι ένοπλοι ανέβηκαν και πάλι στο λεωφορείο με όσους επιβάτες δεν ήταν μουσουλμάνοι και προσπάθησαν να φύγουν. Όμως το όχημα κόλλησε στις λάσπες και δεν μπορούσε να κινηθεί, οπότε έτσι απλά οι ισλαμιστές εκτέλεσαν τους χριστιανούς.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------