Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

'ευτυχώς' που δεν γίναμε Αργεντινή.

Καταστήσαμε την Ελλάδα , Νέα σοβιετία, το τελευταίο κομμουνιστικό μόρφωμα της Ευρώπης, που δεν γνώρισε ακόμη την πτώση του τείχους του αίσχους.

Σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat η Ελλάδα στις 3 πιο φτωχές χώρες της ΕΕ. Ο αριθμός των φτωχών και κοινωνικά αποκλεισμένων αυξήθηκε την τελευταία 5ετία τουλάχιστον κατά 830.000 άτομα.

Εδώ όμως είναι Ελλάδα
και αυτός ο κατήφορος δεν πρόκειται να σταματήσει.

Στιγμές που θυμίζουν κατοχή εκτυλίσσονται καθημερινά σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας μας, με την φτώχεια να θερίζει λόγω της οικονομικής κρίσης.

Χιλιάδες πολίτες απευθύνονται σε συλλόγους και ομίλους προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαγητό, ενώ θύματα της κρίσης είναι ακόμη και μικροί μαθητές...

Στον απόηχο των όσων αποκαλύφθηκαν για το δράμα της 17χρονης που νοσηλεύθηκε στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» με ασιτία, πριν από τρία 24ωρα ήρθε στο φως η ιστορία μιας ηλικιωμένης η οποία έφτασε εξαντλημένη στα συσσίτια που διοργανώνει η διοίκηση του ερασιτεχνικού συλλόγου Ολυμπιακός Πατρών, στην περιοχή των προσφυγικών, προκειμένου να ζητήσει φαγητό.

Σύμφωνα με το Patrastimes.gr, όταν η γυναίκα πληροφορήθηκε πως τα τρόφιμα είχαν τελειώσει, λιποθύμησε, μην αντέχοντας στην ιδέα πως ούτε εκεί δεν μπορούσε να βρει κάτι να φάει.

Σε όλα αυτά η λύση, είναι μια: Βουτάς τους μιζαδόρους εθνοπροδότες, τους δικάζεις δημοσίως μαζί με τα τσιράκια τους, δημεύεις τις περιουσίες τους και τις πιστώνεις στον ελληνικό λαό μέσω των Δημοσίων Ταμείων, και εξοστρακίζεις τους συγγενείς μέχρι τρίτου βαθμού σε ερημονήσι!

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------