Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Στη χωρα που γεννηθηκε η Δημοκρατια! Υπαρχει Δημοκρατια;

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΤΗΠΤΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΣΗΕΑ αποφάσισαν την κήρυξη απεργίας για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς Τύπου, οι οποίοι εργάζονται στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα «enet.gr» από τις 5 μ.μ. της Δευτέρας, 17 Νοεμβρίου 2014 έως τις 5 μ.μ. της Τρίτης, 18 Νοεμβρίου 2014.


Αναστολή της απεργίας

στον “Ελεύθερο Τύπο”

 Μετά την αποστολή εξωδίκου από τα σωματεία για την πραγματοποίηση αύριο απεργίας στον “Ελεύθερο Τύπο”, ο Αλέξης Σκαναβής θυμήθηκε τη δέσμευσή του και εξόφλησε τον Σεπτέμβριο. Προηγήθηκε η αποστολή της επιστολής των εργαζομένων.
Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων του «Ελεύθερου Τύπου» με επιστολή τους προς τον ΔΣ, Αλέξη Σκαναβή, τον ενημέρωσαν πως σήμερα, Δευτέρα, θα λάβει εξώδικο κοινοποίηση της απεργίας από αύριο, Τρίτη, η οποία θα ανανεώνεται καθημερινά μέχρι την εξόφληση της μισθοδοσίας.
 

Δηλώνουν ότι με μεγάλη απογοήτευση δέχθηκαν την ενημέρωση βάσει της οποίας ούτε την επόμενη βδομάδα θα εξοφληθεί ο μισθός του Σεπτεμβρίου.

Επίσης, οι εκπρόσωποι τονίζουν πως «για χάρη της εφημερίδας, ανέστειλαν την απόφαση για απεργία Παρασκευή και Σάββατο 14 και 15 Νοεμβρίου, προκειμένου να κυκλοφορήσει κανονικά το κυριακάτικο φύλο το οποίο είναι γεμάτο διαφήμιση».

Πρόταση για μείωση αποδοχών 
στους εργαζόμενους του ΟΤΕ!
Λίγες μέρες μετά την απόκτηση των δικαιωμάτων του Champions League και του Europa League αντί ποσού που υπερβαίνει τα 100 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια, η διοίκηση του ΟΤΕ πρότεινε προς τους εκπροσώπους των εργαζομένων μείωση κατά 4% των αποδοχών που λαμβάνουν σήμερα.
ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ.


Η "Ενωση Προσωπικού
Περιοδικού & Ηλεκτρονικού Τύπου"
είναι ένα κανονικό Σωματείο,
όπως όλα τ' άλλα του χώρου

Κατά τα λοιπά, ο τΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να σκεφτεί τι θα κάνεις με αυτούς που π.χ. συνεργάζονται με δύο εφημερίδες της αριστεράς και μπήκαν και στη ΝΕΡΙΤ με το διαγωνισμό!
Σιγά, μην ακολουθήσουν τη στάση των άλλων που είναι έξω και πάνω από τα κάγκελα και χωρίς δουλειά. Πότε, άραγε, θα γράψουν κάτι για τον “επενδυτή” που αποφεύγει να πληρώσει φόρους; και για την τυποεκδοτική και τον ριζοσπάστη που έχει καταργήσει την ΣΣΕ που ζητά το ΚΚΕ να εφαρμόσουν όλοι οι άλλοι;!...
και του χρόνου

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------