Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Τελειώνουν την Ελλάδα, με τις ευλογίες των κομμουνιστών και τις πλάτες των συνδικαληστών πετάνε τους Έλληνες στην ανεργία

 Αυτά που συμβαίνουν δεν είναι ατυχήματα, αποτέλεσμα αγραμματοσύνης κι ανικανότητας. Τα ‘χουν αυτά τα «προσόντα» οι αριστεροί του πολυπολιτισμού άρα, όλο αυτό που συμβαίνει είναι συνειδητή επιλογή τους.

Η εργοδοσία της «Softex» ανακοίνωσε τη Δευτέρα 07/03/16 πρόγραμμα «εθελούσιων αποχωρήσεων» στο πλαίσιο του σχεδιασμού της να σταματήσει τη λειτουργία του εργοστασίου στο Βοτανικό, δίνοντας +50% πάνω από τις νόμιμες αποζημιώσεις απόλυσης.



Οι Έλληνες Εργάτες έχουν Πατρίδα! .
Την ώρα που Έλληνες εργάτες, φοιτητές, λαϊκά στρώματα της πόλης και της υπαίθρου παλεύουν να βάλουν εμπόδια στο ξεπούλημα της πατρίδα. Την ώρα που πρέπει να εκφραστεί με κάθε τρόπο η αλληλεγγύη στους άνεργους Έλληνες, κάποιοι ενοχλούνται από αυτή τη δράση των Ελλήνων και κάνουν επιθέσεις ψηφίζοντας νόμους που στερούν από τους Έλληνες ακόμα τα στοιχειώδη τα ελάχιστα μεροκάματα που θα τους βοηθήσουν να επιβιώσουν αντικαθιστώντας το Ελληνικό εργατικό δυναμικό της χώρας ακόμα και με νόμο.

 Δουλειά στον Έλληνα Εργάτη!
Αυτοί που ψηφίζουν αυτούς τους νόμους, που σε οδηγούν στην ανεργία, είναι οι ίδιοι που προωθούν την λαθρομετανάστευση. Οι ίδιοι που θέλουν φτηνό εργατικό δυναμικό από αλλοδαπούς, που θα σε αντικαταστήσει.

Είναι οι ίδιοι που καθημερινώς πιάνουν στασίδι στα κανάλια της διαπλοκής, φροντίζοντας ώστε να μην ενημερώνεσαι για τις αυτοκτονίες, τα υψηλά ποσοστά ανεργίας και τα πλήγματα που δέχεται η Ελληνική Οικονομία καθημερινώς από τις πολιτικές τους.


Ένα πράγμα είναι πλέον ξεκάθαρο, ο ΣΥΡΙΖΑ κι όλη αυτή η αριστερή κρατικοδίαιτη νομενκλατούρα του ανθελληνισμού και του βολέματος το κάνει επίτηδες. Σαμποτάρει την ίδια την πατρίδα και τους Έλληνες εργαζομένους.  

Αποτέλεσμα εικόνας για Ελληνικός λαός ότι το Αιγαίο πρέπει να ανήκει στα ψάρια Ό,τι κάνουν είναι ιδεολογική επιλογή. Απόβλητοι της Ευρώπης, χρήσιμοι ηλίθιοι του ισλαμοφασισμού και των δουλεμπόρων, την στιγμή που αυτοκτονούμε από ανθρωπισμό.προσπαθούν πάση δυνάμει να ξεσκίσουν το Έθνος, να υλοποιήσουν όλη την βλαμμένη ατζέντα τους σε σχέση με τα «ανοικτά σύνορα», την δημιουργία «πολυπολιτισμικής Ελλάδας», τα ελληνοτουρκικά, το ψευδομακεδονικό, την μετατροπή της Παιδείας σε τουβλοποιείο «προοδευτικών πολιτών του κόσμου», τον ευνουχισμό της Εκκλησίας, την προώθηση όλης της νεοταξίτικης γελοίας και πολιτικά «ορθής» ατζέντας κι ό,τι κατεβάζει η μειοψηφική εξαρχειώτικη και κολωνακιώτικη κούτρα τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι κομμουνιστές κι ο αστείος αλλά μοιραίος ψευτοδεξιός κολαούζος του, μας φτιάχνουν μια μεγάλη σουνίτικη εργατική τάξη, τον τελικό αριθμό της οποίας θα αποφασίσει ο τρομοκράτης και αρχιδουλέμπορος Ερντογάν.

Εκτός και αν πιστεύει ο Ελληνικός λαός ότι το Αιγαίο πρέπει να ανήκει στα ψάρια του, να κάνουμε τα κανόνια αλέτρια και τις φρεγάτες κρουαζιερόπλοια, όλοι αδελφωμένοι αδελφές και παλληκάρια να γίνουνε μαλλιά κουβάρια κλπ.

Μακάρι να βγούμε ψεύτες αλλά προς τα εκεί πάει το πράγμα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ελληνικός λαός ότι το Αιγαίο πρέπει να ανήκει στα ψάρια

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------