Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

SOK Η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Ζούγκλα η Αθήνα

Στα χέρια ήρθαν ομάδες Αφγανών λάθρο στην πλατεία Βικτωρίας. Ολα ξεκίνησαν περίπου στις 14:00 το μεσημέρι όταν όταν στο σημείο έφτασε ένας Έλληνας με ένα πουλμανάκι γεμάτο τρόφιμα και ρούχα.

Ο αφελής ιδιοκτήτης τουριστικού γραφείου από την Καλαμάτα μαζί με δύο γυναίκες θέλοντας να βοηθήσουν τους ανθρώπους που είχαν βρει καταφύγιο στην πλατεία Βικτωρίας έφτασαν στο σημείο προκειμένου να μοιράσουν τα τρόφιμα και τα ρούχα. Ωστόσο μόλις έγιναν αντιληπτοί από τους Αφγανούς μετανάστες ακολούθησε πανδαιμόνιο.

Οι λαθρομετανάστες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και σημειώθηκε γενική σύρραξη στην προσπάθεια τους να αρπάξουν τα τρόφιμα και ρούχα.

Η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού γραφείου που είχε πάει για να βοηθήσει από τα επεισόδια υπέστη μεγάλες ζημιές το πουλμανάκι, ενώ μόλις έφτασε στο σημείο κάποιος από τους λαθρομετανάστες του άρπαξε τα κλειδιά.
 


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------