Κυριακή 15 Μαΐου 2016

ΣΟΚ: Οι κομμουνιστές στρατολογούν λαθρομετανάστες! Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι

Αίσθηση στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. έχει προκαλέσει το γεγονός 
ότι στα επεισόδια της περασμένης Κυριακής τόσο στο Σύνταγμα 
όσο και στα Εξάρχεια, έκαναν την εμφάνισή τους 
και συνελήφθησαν ΚουκουλοΦΛΩΡΟΙ-λαθρομετανάστες.

Αποτέλεσμα εικόνας για μπαχαλάκηδες εισαγωγής».

Νεαροί στρατιωτικά εκπαιδευμένοι από χώρες της Μέσης Ανατολής, που μπαίνουν παράνομα και χωρίς χαρτιά από το Αιγαίο στην Ελλάδα προσχώρησαν στους κόλπους των κομμουνιστών.

Οι τέσσερις νεαροί από το Ιράν, ηλικίας γύρω στα 25, που πρωταγωνιστούσαν στα επεισόδια του κέντρου έκαιγαν και κατέστρεφαν την Αθήνα και συνελήφθησαν.

Για τους αξιωματικούς της Κρατικής Ασφάλειας επιβεβαιώνονται όλα αυτά που εξετάζονται τους τελευταίους μήνες για προσηλυτισμό νεαρών, ακόμη και ανήλικων λαθρομεταναστών και  από αριστερές ομάδες στα «στέκια της αλληλεγγύης» και η μεταμόρφωσή τους σε «μπαχαλάκηδες εισαγωγής».



Ήδη υπάρχει χαρτογράφηση των περίπου δέκα καταλήψεων όπου έχουν βρει καταφύγιο στρατός από εκατοντάδες νεαρούς και ανήλικους λαθρομετανάστες ηλικίας 15-30 ετών και γαλουχούνται με τα κομμουνιστικά "ιδανικά" για να βγουν στη συνέχεια να κάψουν την Αθήνα στα πεδία μαχών του Πολυτεχνείου και του Συντάγματος.

Αποτέλεσμα εικόνας για μπαχαλάκηδες εισαγωγής».

Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι και οι αναλυτές της Κρατικής Ασφάλειας εκφράζουν έντονη ανησυχία για το τι μπορεί να γίνει μέσα στους επόμενους μήνες με όλες αυτές τις ζυμώσεις που γίνονται στα στέκια των αριστερών αντεξουσιαστών. Αξιωματικός με άριστη γνώση του θέματος τόνισε ότι πρόκειται για άγνωστο αριθμό λαθρομεταναστών χωρίς στοιχεία και χαρτιά, με σκληρά βιώματα, που κανένας δεν ξέρει τι μπορούν να κάνουν και μέχρι πού είναι διατεθειμένοι να φτάσουν.

Πρώτη φορά που συλλαμβάνονται παράτυποι μετανάστες ήταν πριν από έναν χρόνο μετά από μάχες και καταστροφές που έγιναν έξω από την Πρυτανεία. Τα άτομα ήταν από την Αλγερία και το Αφγανιστάν!!!!!. .

Με την υπόθεση είχε ασχοληθεί η Αντιτρομοκρατική και η ΕΥΠ, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα των ερευνών και η τύχη των  συλληφθέντων (αριστερό κουκούλωμα).

Αποτέλεσμα εικόνας για μπαχαλάκηδες εισαγωγής».

«Την ίδια ώρα που βλέπουμε μετανάστες να σπάνε, να καίνε να αλληλομαχαιρώνονται, αριστεροί αλληλέγγυοι αναρχικοί βρίσκονται σε ταύτιση και κοινή πορεία με αυτούς.

Οδηγούν στις καταλήψεις και στις ονομαζόμενες συλλογικότητες νεαρούς λαθρομετανάστες και δημιουργούν «εισαγόμενους μπαχαλάκηδες με στρατιωτική εκπαίδευση. Δεν ξέρουμε ούτε ποιοι είναι, ούτε τον ακριβή αριθμό τους, ούτε τι ζυμώσεις γίνονται στα υπό κατάληψη κτίρια» λένε μάχιμοι αξιωματικοί της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με εμπιστευτικές αναφορές της Ασφάλειας, αναρχικοί φιλοξενούν στρατιωτικά εκπαιδευμένα άτομα από 15 μέχρι 30 ετών από τις εμπόλεμες περιοχές της Συρίας, του Ιράκ, του Αφγανιστάν και άλλες χώρες όπως το Ιράν, το Πακιστάν, η Αλγερία και το Μαρόκο. Άτομα που έχουν βιώσει βάρβαρες και φρικτές καταστάσεις.

Το πλέον ανησυχητικό είναι ότι ο αριθμός τους παραμένει αδιευκρίνιστος και τα στοιχεία τους θολά, προσεγγίζονται από αριστερούς αλληλέγγυους αντεξουσιαστές που θέλουν να δημιουργήσουν στρατό και βρίσκουν καταφύγιο σε συλλογικότητες και στις γιάφκες των Εξαρχείων.


Αποτέλεσμα εικόνας για μπαχαλάκηδες εισαγωγής».

Ελληνικό κράτος ανίκανο 
να προστατεύσει την χώρα και τους πολίτες του
Κανείς δεν ξέρει τι τους λένε, ούτε πόσο τους φανατίζουν, με τους αξιωματικούς της Ασφάλειας να εκφράζουν μεγάλη αγωνία και φόβο για την τύχη τους. «Πολύ φοβούμαστε ότι δημιουργούνται γενίτσαροι!!!! εναντίων των Ελλήνων και της πατρίδας, πολλοί από αυτούς  συμμετέχουν στις ενέργειες των αριστερών αντεξουσιαστών, όμως το κυριότερο είναι ότι κανείς δεν ξέρει πού θα φτάσουν και εναντίον ποιων θα στραφούν. Ας μην ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί έχουν μεγαλώσει, με μια άλλη κουλτούρα» .

Αποτέλεσμα εικόνας για μπαχαλάκηδες εισαγωγής».Αποτέλεσμα εικόνας για μπαχαλάκηδες εισαγωγής».

 Δε δεχόμαστε αυτή τη ζωή ως κάτι το φυσιολογικό.
Δε θα δεχτούμε  μοιρολατρικά το μέλλον που μας προετοιμάζουν!

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------