Κυριακή 29 Μαΐου 2016

H ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ.

Οι εθνοπροδότες, πνευματικοί μέντορες αλληλέγγυοι του παρακράτους
και οι πολιτικοί μας ως γελωτοποιοί προσποιούνται
ότι προσπαθούν για το καλύτερο για τη ζωή μας.



Αν το παγκόσμιο λεξικό της ιστορίας είχε το λήμμα εθνική απάτη δεν θα μπορούσε αναμφίβολα να μην ορίζεται ως την Ελλάδα του 2016. Η κυβέρνηση Σύριζα δεν χρειάζεται καμία Νέα Τάξη να της απαιτήσει κάτι - αφού είναι πρόθυμοι να υλοποιήσουν τα σχέδια τους από μόνοι τους.


Συνταγματικό τόξο, ο απόλυτος ύμνος στην κοροϊδία προφανώς. Την επικράτηση των ανίκανων, των απατεώνων στην κορυφή μίας κοινωνίας. Για το απόλυτο σύστημα ελέγχου του ανθρώπου όπου αγανακτισμένοι εμφανίζονται και εξαφανίζονται ως delivery boys, για λαθρομετανάστες παρακρατικούς εισβολείς με κρατική χορηγία που για 2 μήνες καταλαμβάνουν την οικονομία τα σύνορα και τα τραίνα και σε 2 ημέρες εξαφανίζονται ως διά μαγείας.

Για ένα ψέμα που όλοι πιστεύουν ότι είναι αλήθεια, εκτός απ' αυτούς που το πληρώνουν κάθε μέρα όλο και περισσότερο. Κάθε μέρα μπορούμε πλέον αυτάρεσκα να εξιστορούμε και ένα παραμύθι ενώ η κομμουνιστική σταλινική Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμένου έχει κερδίσει επάξια το πολιτικό Όσκαρ της απάτης, της κατάληψης της εξουσίας.προσποιούμενοι ότι μας σώζουν, ότι μας σκέφτονται και εμείς ότι ζούμε.

Όλα αυτά θα συμβαίνουν, μέχρι να αποφασίσει ο Ελληνικός λαός να κηρύξει τον ταξικό εθνικό πόλεμο στους απατεώνες πλαστογράφους της κρατικής εξουσίας και να διεκδικήσει τη χαμένη τιμή των Ελλήνων.
.
Αποτέλεσμα εικόνας για πασοκ συριζα

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------