Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Υπερασπίζονται οι Έλληνες Ευρωβουλευτές τα εθνικά συμφέροντα;;;

 


Παλαιότερα τους Έλληνες Ευρωβουλευτές τους έστελναν στο Ευρωκοινοβούλιο τα πολιτικά κόμματα ανάλογα με το ποσοστό που λάμβαναν στις Ευρωεκλογές και τη σειρά που είχαν ε3κείνοι στα ευρωψηφοδέλτια! Τώρα όμως τους Ευρωβουλευτές τους στέλνει στην Ευρωβουλή ο ελληνικός λαός, αφού δεν αποτελούν μόνο επιλογή του κομματικού μηχανισμού, αλλά και δικής του επιλογής! Άρα έχει ευθύνη των επιλογών του ο ελληνικός λαός!...

Ο οποίος δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ να πληροφορηθεί τα πεπραγμένα των Ευρωβουλευτών στην Ευρωβουλή και αν αυτοί πέραν των παχυλών μισθών που παίρνουν, πέραν των υψηλών διασυνδέσεων που δημιουργούν, αν παράγουν έργο υπέρ των συμφερόντων της Ελλάδος!

Αποδεχόμενοι χωρίς καμιά αντίδραση, την τεχνηέντως επιβαλλόμενη σιωπή από τα κόμματα και τα ΜΜΕ!

Έτσι στην Ευρωβουλή γίνονται “τέρατα και σημεία”, που ποτέ δεν φτάνουν στον ελληνικό λαό! Όπως επί παραδείγματι, πριν από ένα μήνα, Έλληνες Ευρωβουλευτές ψήφισαν υπέρ των τουρκικών συμφερόντων! Και πως αλλιώς μπορεί να ερμηνευτεί, το γεγονός πως 18 από τους 21 Έλληνες Ευρωβουλευτές (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ) καταψήφισαν τροπολογία που ζητούσε να χαρακτηριστούν οι “Γκρίζοι Λύκοι” (η ακροδεξιά οργάνωση της Τουρκίας δηλαδή) ως τρομοκρατική οργάνωση!

Δηλαδή οι 18 Έλληνες Ευρωβουλευτές, δεν πιστεύουν πως οι “ Γκρίζοι Λύκοι” είναι τρομοκρατική οργάνωση; 


Ωστόσο είχαμε μετά από λίγες ημέρες κι άλλο ένα “πολιτικό έγκλημα” από τους ίδιους Ευρωβουλευτές μας! Καταψήφισαν πάλι ψήφισμα το οποίο ψήφισμα ζητούσε να καταδικαστεί η Τουρκία για τις σφαγές Χριστιανών που διέπραξε στη Λιβύη και στο Ναγκόρνο Καραμπάχ!

Απίστευτα πράγματα κι όμως ελληνικά!

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------