Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Δυναμική και μαζική αντίδραση...

Απροκάλυπτη και επικίνδυνη παρέμβαση σε βάρος της συνδικαλιστικής δράσης και των εργαζόμενων από τους βουλευτοσυνδικαλιστές του κκε με ανοίγματα και στα άλλα σωματεία για να ελέγξουν τον κλάδο.

Μια απαράδεκτη και επικίνδυνη από κάθε άποψη παρέμβαση υπέρ της πολυεθνικής εργοδοσίας του κκε Με στόχο να διασφαλίσει τα συμφέροντα της μονοπωλιακής πλέον επιχείρησης «ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ».

Ο συγχρονισμός ΣΕΜΕΕ-ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΥΠΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΧΑΡΤΟΥ του κκε δείχνει ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο να χτυπηθεί η ανεξάρτητη συνδικαλιστική δράση χωρίς κηδεμόνες, εργατοπατέρες, ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ και κομματικές παρεμβάσεις.

Αυτή η στάση δεν είναι τυχαία, ούτε γίνεται μόνο για να προστατευτούν οι μεγαλοϊδιοκτήτες της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ και του ΣΕΜΕΕ. Συνδέεται με την επιδίωξη τους να μεταφέρουν τις συνέπειες στις πλάτες των εργαζομένων. Εντάσσεται στην επιχείρηση να τρομοκρατήσουν και να καταστείλουν την ανεξάρτητη συνδικαλιστική δράση.

Το ταξικό κίνημα δεν τρομοκρατείται.

Οι αγώνες, με όλες εκείνες τις μορφές που επιλέγουν κάθε φορά τα Ατελιέ, τα Τυπογραφεία, τα βιβλιοδετεία και οι εργαζόμενοι, όχι μόνο θα συνεχιστούν, αλλά θα ενταθούν και θα δυναμώσουν».

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------