Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Το αποτέλεσμα που μετράει είναι τα κέρδη του κόμματος. Τίποτε άλλο!!! Γιατί πραγματικό πολίτευμά μας είναι ο κομματικός ολοκληρωτισμός και η κομματική οικογενειοκρατία.

Εκείνο που ξεκαθαρίζει το ΚΚΕ με χθεσινή ανακοίνωσή του, είναι η στάση που προτείνει να τηρήσουν ο ψηφοφόροι στο δεύτερο γύρο των εκλογών. Το ΚΚΕ «συνιστά λευκό ή άκυρο την περίπτωση που στο δεύτερο γύρο υπάρχει εκπρόσωπος άλλων πολιτικών δυνάμεων ή δήθεν ανεξάρτητοι, που με την πολιτική και τη στάση τους στηρίζουν την κυρίαρχη πολιτική, παρεμβάλλουν εμπόδια και αναχώματα στον ριζοσπαστισμό».

Σε ό,τι αφορά την αποχή, το ΚΚΕ, εκτιμάει ότι:
**Μεγάλο μέρος της «που σημειώθηκε ιδιαίτερα στο Λεκανοπέδιο της Αττικής και στο Δήμο της Αθήνας, εκφράζει λαϊκή δυσαρέσκεια και καταδίκη τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της Ν.Δ.».
**«Αντανακλά σε σημαντικό βαθμό καταδίκη και απέχθεια απέναντι στα φοβικά και εκβιαστικά διλήμματα που εξαπέλυσε η κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα».
**«Είναι αποτέλεσμα της επίδρασης της συστηματικής προπαγάνδας και συκοφάντησης του οργανωμένου αγώνα, της ταξικής πάλης, της καλλιέργειας με διάφορους τρόπους και μέσα ατομισμού, αναζήτηση λύσης στα οξυμένα προβλήματα».

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------