Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

‘Οpen Mind’ open house από τη Forlabels

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση OPEN MIND που διοργάνωσε η εταιρία Forlabels στις εγκαταστάσεις της, στο Σχηματάρι Βοιωτίας, με στόχο να ενημερώσει τους πελάτες και συνεργάτες της για τις νέες λύσεις και δυνατότητες που προσφέρει στον τομέα της αυτοκόλλητης ετικέτας και των εφαρμογών συσκευασίας και παράλληλα να γιορτάσει τα 25 χρόνια της στην αγορά. 

Στην εκδήλωση είχαν προσκληθεί και παρευρέθηκαν πελάτες, συνεργάτες, φίλοι της εταιρίας, αλλά και εκπρόσωποι των διαφημιστικών εταιριών, των Μέσων Επικοινωνίας και του επιχειρηματικού κόσμου. Στο διήμερο που διήρκεσε η εκδήλωση, παρουσιάστηκε η ιστορία, η φιλοσοφία της εταιρίας, καθώς και οι νέες καινοτόμες και διαφορετικές λύσεις που προσφέρει η εταιρία και που δημιουργούν νέες ευκαιρίες για τα προϊόντα των πελατών της.
Στην εκδήλωση λειτούργησε και έκθεση προϊόντων πελατών με ιδιαίτερο χαρακτήρα επικοινωνίας και συσκευασίας, που παρουσίαζε όλες τις νέες δυνατότητες σε αυτοκόλλητες και θερμοσυρρικνούμενες ετικέτες (sleeve), εύκαμπτα υλικά, εκτυπώσεις με μεταβλητά στοιχεία, μεταλλικά εφφέ και qr codes κλπ. που μπορούν να διαφοροποιήσουν ένα προϊόν στο ράφι. Στόχος της εκδήλωσης OPEN MIND ήταν να δοθεί η δυνατότητα στους επισκέπτες να αλλάξουν την εικόνα που είχαν μέχρι σήμερα για τη συσκευασία και να δουν με «ανοιχτό μυαλό» και ανοιχτούς ορίζοντες το μέλλον των προϊόντων τους.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------