Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Μαζική η συμμετοχή των εργαζομένων του κλάδου

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΥ

Ανακοίνωση για τη 48ωρη απεργιακή μάχη


Τη «μαζική και καθολική συμμετοχή των εργαζομένων του κλάδου στη 48ωρη απεργία στις 19 και 20 Οκτώβρη και τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ», χαιρετίζει με χτεσινή ανακοίνωσή της η διοίκηση της Ομοσπονδίας Τύπου και Χάρτου. Και σημειώνει: «Στείλαμε ηχηρό μήνυμα ότι αυτά τα μέτρα, αυτή η πολιτική, που είναι του κεφαλαίου εντολή, πρέπει να δεχθεί ισχυρά πλήγματα, πρέπει να ανατραπεί. Αυτά τα μέτρα, που κάνουν τη ζωή μας κόλαση, δεν θα περάσουν».

Παρακάτω επισημαίνει πως «συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά με την ορμή και τη δύναμη που μας δίνει η επιτυχία της απεργίας, κλιμακώνουμε τον αγώνα παντού, συγκροτούμε σε όλους τους χώρους δουλειάς σωματειακές επιτροπές, οργανώνουμε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου στα σωματεία, για να μην περάσουν στη ζωή η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, να γίνει κάστρο αγώνα ο κάθε χώρος δουλειάς, να επιμείνουμε στη διεκδίκηση υπογραφής των κλαδικών ΣΣΕ, στο δρόμο της ανυπακοής και της απειθαρχίας, κανένας να μην πληρώσει τα φοροχαράτσια». Και καταλήγει: «Καλούμε όλα τα ΔΣ των σωματείων, σωματειακών επιτροπών, άμεσα να συνεδριάσουν, να εκτιμήσουν τα αποτελέσματα της απεργίας στο χώρο τους και να ενημερώσουν τους εργαζόμενους οργανώνοντας παντού Γενικές Συνελεύσεις. Δίνουμε συνέχεια με κλιμάκωση του αγώνα».

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------