Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ... άκρα του τάφου σιωπή για το 15χρονο που σακάτεψε ο 21χρονος λαθρομετανάστης

 Αυτό που τους καίει είναι η προστασία των αλλοδαπών, που σύμφωνα με αυτούς, πρέπει να έχουν δικαιώματα περισσότερα και από αυτά των Ελλήνων. 
 
Ως «επίδειξη απανθρωπιάς και βαρβαρότητας της συγκυβέρνησης στα θύματα της μετανάστευσης» χαρακτηρίζει το ΚΚΕ σε ανακοίνωση του, τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας.

 ΣΥΡΙΖΑ «η κυβέρνηση προσβάλει και τον πολιτισμό μας», με την επιχείρηση «σκούπα» που πραγματοποίησε χθες για τον έλεγχο λαθρομεταναστών.

Για το 15χρονο κοριτσάκι στην Πάρο που εξακολουθεί να μάχεται για τη ζωή του επειδή το σακάτεψε ένα ανθρωπόμορφο κτήνος λαθρομετανάστης, και αποφάσισε να του κάνει όσα του έκανε, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ... άκρα του τάφου σιωπή. Ποιος νοιάζεται για τους Έλληνες;

 Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο 21χρονος λαθρομετανάστης Πακιστανός ήταν σκληρός και άκαμπτος.
 ο Πακιστανός αρχικά επιχείρησε να κλέψει το κινητό της κοπέλας που εκείνη την ώρα άκουγε μουσική. Η κοπέλα αντιστάθηκε και τότε άρχισε να την ξυλοκοπεί. Όμως, ο Πακιστανός δεν έμεινε εκεί και επιχείρησε να την βιάσει. Η Μυρτώ συνέχισε να αντιστέκεται και τότε άρχισε να την χτυπάει στα βράχια με πρωτοφανή βαρβαρότητα μέχρι που η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της.

Τότε, ο Πακιστανός λαθρομετανάστης αντί να καλέσει βοήθεια ή στην χειρότερη περίπτωση, να τραπεί σε φυγή, την βίασε και την παράτησε στα βράχια της Χρυσής Ακτής να ψυχορραγεί.

 Ληστεία σε βάρος 24χρονης
Πλέον η εγκληματικότητα έχει εκτοξευτεί στα ύψη.  Ληστεία σε βάρος 24χρονης σημειώθηκε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Όπως κατήγγειλε η κοπέλα λαθρομετανάστης με την απειλή όπλου της αφαίρεσε μία τσάντα που είχε 15 ευρώ, διάφορα προσωπικά έγγραφα και ένα κινητό τηλέφωνο και τράπηκε σε φυγή. 

Όποιος πονάει τους λαθρομετανάστες, να αφήσει τα μεγάλα λόγια και να τους πάρει στο σπίτι του! ή στο σπίτι του λαού!!! 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------