Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΑΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ. ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΟΛΑ!

Το στρατοδικείο είναι μία ήπια τιμωρία 
για τους διαχειριστές του δημοσίου χρήματος.

Γιατί καμιά κυβέρνηση, αλλά και ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, κανένας δημοσιογράφος και κανένας συνδικαληστής, δεν αναζήτησε τα φαγωμένα από τα ασφαλιστικά ταμεία; 

Το πλιάτσικο που έγινε στο όνομα της Πατρίδας τα χρόνια του ξεπουλήματος της και της δημοκρατίας τους, από το "συνταγματικό" τόξο δεν έχει προηγούμενο, τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα.

Είναι γνωστό, και στις περισσότερες των περιπτώσεων ΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ, ότι οι πολιτικοοικονομικές συμμορίες, οι οποίες υπήρχαν και πρόκοψαν σε ΟΛΑ τα κόμματα (και μη μου πει κάποιο νεόκοπο απόκομμα περί της παρθενίας του, όταν ξέρει και ξέρουμε από ποια σάπια μήτρα βγήκε), έφαγαν ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ και ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ, περισσότερα από 26.000.000.000 €!!! Μιλάμε για 1999 – 2000!!!!! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!!!!

!– Σύμφωνα με δημοσίευμα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, της Πέμπτης 19 Φεβρουαρίου 1998, υπήρχαν για φάγωμα, 5.000.000.000.000 δρχ. (14.673.514.000 €) ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΤΡΕΠΑΝ τα λαμόγια με την βοήθεια δημοσιογράφων και συνδικαληστών ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΖΟΓΟΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ, ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ!!!!!

!– Ντόρος πολύς μπορεί να έγινε  ΟΜΩΣ αυτά τα κλεμμένα χρήματα από τους ασφαλισμένους, τα λεφτά των εργατών δηλ.ΟΥΔΕΠΟΤΕ αναζητήθηκαν ουσιαστικά από κανέναν.

Μετά από… 13 χρόνια, από της διαπράξεως του στυγερού και εθνοκτόνου εγκλήματος, της από τότε γαλαζιοπράσινης πόρνης και χούντας ληστών, μάζεψαν για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου 43 πολιτικά ξέμπαρκους από δω κι΄ από κει και ανακοινώθηκε ότι παραπέμπονται σε δίκη…. Για να ανακτήσουν τα Ασφαλιστικά Ταμεία και οι Δημόσιοι Οργανισμοί, έστω μέρος των κλεμμένων???… Πίτσες μπλου!!!! Απλά, θεωρητικά και αφηρημένα και παραγεγραμμένα έτσι φλου, περί φούσκας, λες και μιλάμε για το πανηγύρι στο χωριό!!!

!– Οι περισσότεροι από εσάς, ήσασταν νήπια ή έφηβοι τη διετία 1999-2000 της ληστρικής ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΙΚΗΣ επιδρομής δια του χρηματιστηρίου της απάτης ΚΑΙ καλόν είναι, να διαβάζετε τέτοια δημοσιεύματα, για να κατανοείτε καλύτερα, πόσο αληταράδες είναι, που αναμασούν τις προστυχιές, με τα δήθεν «μαζί τα φάγαμε» ή ότι «φταίνε τα ρουσφέτια που ο… λαός πίεζε αφόρητα τους αθώους πολιτικούς» ή ότι «έφταιγε η εισοδηματική πολιτική των Παπανδρέου – Τσοβόλα…»

!– ΟΧΙ ρε ΕΣΕΙΣ που συνεχίζεται να μας κατακλέβετε και συνεχίζετε να αδιαφορείτε για πραγματοποίηση στοιχειωδών παραγωγικών επενδύσεων -λόγω άκρατης μάσας- ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!!

!– ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΞΕΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ. ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.

 Κατάλαβες Έλληνα τι πληρώνεις τώρα;;;
 Εν τω μεταξύ, όλη η Ελλάδα κρατάει την αναπνοή της και προσευχόμενη αγωνιά για το αν, τελικά, θα χρησιμοποιηθεί έστω και λίγη βαζελίνη στη διαπραγμάτευση με την Τρόικα στας Παρισίους.

Έχει ανέβει πολύ ο πήχης των προσδοκιών κι έτσι με ευκολία πέφτοντας στα τέσσερα θα περάσουμε από κάτω καταστρέφοντας ακόμα μερικές χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες

ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ !

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------