Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

η παράνομη δραστηριότητα μέσω ενασχόλησης με τους λαθρομετανάστες απέφερε περισσότερα κέρδη και από τα ναρκωτικά.

Ο χορός των εκατομμυρίων γύρω από τον εποικισμό της Ευρώπης από τους λαθρομετανάστες είναι μεγάλος. Τα αργύρια είναι το μέσον των εχθρών των εθνών για να εξαγοράσουν τις  συνειδήσεις των προδοτών των εθνών. Και όλο το παιχνίδι καλύπτεται κάτω από τον μανδύα του ανθρωπισμού, με τους ψευτοανθρωπιστές να αγαπούν τους πάντες, πλην των ομοεθνών τους.
 
Πολιτικός εγκέλαδος συγκλονίζει την Ιταλία μετά την σύλληψη σαράντα τεσσάρων πολιτικών του δήμου και της περιφέρειας της Ρώμης, αλλά και επιχειρηματιών. Η τοπική αστυνομία με μία οργανωμένη επιχείρηση πέρασε χειροπέδες στους πολυάριθμους πολίτες υπεράνω πάσης υποψίας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της παράνομης εκμετάλλευσης των κέντρων φιλοξενίας μεταναστών, της διαφθοράς, της συμμετοχής σε οργάνωση τύπου Μαφίας, του χρηματικού εκβιασμού και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Η << Μαφία της πρωτεύουσας>>, όπως ονομάστηκε από τον τύπο, κατέβαλλε 30.000 ευρώ σε προέδρους δημοτικών συμβουλίων κάθε φορά που ήθελε να εξασφαλίσει κάποια προσοδοφόρα εργολαβία. Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, η παράνομη δραστηριότητα μέσω ενασχόλησης με τους μετανάστες απέφερε περισσότερα κέρδη και από τα ναρκωτικά.

Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο σοβαρά καθώς οι συλληφθέντες ανήκουν σε όλο το πολιτικό φάσμα από τα αριστερά ως τα δεξιά. Στην λίστα συμπεριλαμβάνονται ονόματα γνωστών πολιτικών, όπως του πρώην προέδρου της τοπικής οργάνωσης της περιφέρειας του Λάτσιο του κόμματος Forza Italia, Λούκα Γκραμάτζιο.

 Να σημειωθεί δε ότι πριν λίγους μήνες έγιναν σε ανάλογη επιχείρηση άλλες τριανταεπτά συλλήψεις για το ίδιο θέμα. Να σημειωθεί όμως κάτι ακόμα. Από τους ογδόντα έναν στο σύνολό τους συλληφθέντες ούτε ένας δεν ανήκει σε κάποιο από τα δύο εθνικιστικά ιταλικά κόμματα, την Forza Nuova και την Casa Pound.

Αυτό δεν είναι μια ρηξικέλευθη εξέλιξη αλλά μία αναμενόμενη αντικειμενική πραγματικότητα, αφού θεμέλιος λίθος της ιδεολογίας των απανταχού εθνικιστών είναι η φυλετική αλήθεια.

Με άλλα λόγια οι Ιταλοί Εθνικιστές δεν προδίδουν την φυλή, το έθνος, την πατρίδα τους, όπως καθ έξιν κάνουν αριστεροί και δεξιοί, για το χρήμα, για την εφήμερη υλική απολαβή.

Βέβαια αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ιταλία.



Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------