Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Μαχαιροβγάλτης και βιαστής, ο πακιστανός «ταξικός αδερφός»

Πραγματικό «μπουμπούκι» αποδείχθηκε ένας πακιστανός στην Κέρκυρα, ο οποίος δεν αρκέστηκε απλώς στο να μαχαιρώσει έναν Βρετανό εξαιτίας του οποίου «τον άφησε» η Βρετανίδα φίλη του. Αφού τον τραυμάτισε βαρύτατα, χτύπησε την κοπέλα και όταν εξουδετέρωσε κάθε αντίδρασή της, την βίασε!
Ο αλλοδαπός, τα στοιχεία του οποίου ήταν γνωστά, καθώς είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ναρκωτικά, συνελήφθη από τους άνδρες της Ασφάλειας το μεσημέρι της Δευτέρας ύστερα από εκτεταμένη επιχείρηση. Βάσει του πορίσματος των γιατρών του Γενικού νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκαν ο 50χρονος Βρετανός και η φίλη του, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βιασμό και παράνομη οπλοχρησία.
Την Κυριακή, ο 30χρονος πακιστανός πήγε στο σπίτι του Βρετανού στην Κάτω Κορακιάνα της Κέρκυρας και βρήκε την 29χρονη Βρετανίδα με την οποία είχε χωρίσει πρόσφατα. Αφού διαπληκτίστηκε έντονα με τον 50χρονο, του κατάφερε τρεις μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα με ένα κουζινομάχαιρο.

Και ενώ εκείνος αναζητούσε αιμόφυρτος βοήθεια σε γειτονικό σπίτι, ξυλοκόπησε την άτυχη γυναίκα και την βίασε! Αμέσως μετά, τράπηκε σε φυγή, αλλά συνελήφθη την Δευτέρα. 

Ο Βρετανός υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην εντατική, ενώ στο ίδιο νοσοκομείο διακομίστηκε και η σύντροφός του, με μώλωπες και εκχυμώσεις από τα χτυπήματα του πακιστανού πρώην εραστή της.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------