Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Η κατακραυγή για τους κομμουνιστές της αμείλικτης ιστορίας, που ξέρει να μη συγχωρεί.

η χειρότερη είδηση για τη χώρα δεν είναι άλλη από τα αποτελέσματα της ΔΕΗ – η οποία, από κέρδη μετά φόρων 237,7 εκ. € το 2017, έστω με την πώληση της ΑΔΜΗΕ που προσέθεσε 172,2 εκ. €, βυθίστηκε σε ζημίες 903,8 εκ. €. Μία κρατική μονοπωλιακή επιχείρηση λοιπόν κατάφερε να ζημιώνει, όταν η αντίστοιχη της Πορτογαλίας εγγράφει ετήσια κέρδη της τάξης του 1,5 δις € – τεκμηριώνοντας την απίστευτη ανικανότητα της κυβέρνησης, αφού αυτή τοποθετεί τους διευθυντές της εταιρίας.
Το απελπιστικό είναι το ότι, η ΔΕΗ παρουσίασε δύο διαφορετικούς πίνακες αποτελεσμάτων, προβάλλοντας αυτόν με τις μικρότερες ζημίες – προκειμένου να δείξει μια λιγότερο σκοτεινή εικόνα. Σε έναν από τους δύο λοιπόν, σε αυτόν που αφορά τις «συνεχιζόμενες» δραστηριότητες, δηλαδή την περαιτέρω λειτουργία του ομίλου, χωρίς σε αυτήν να συνυπολογίζονται οι προς πώληση μονάδες, προκύπτουν ζημιές μετά φόρων 542 εκ. € – ενώ στην πραγματικότητα οι ζημίες του 2018 ήταν 903,8 εκ. €.
Στην προκειμένη περίπτωση είμαστε αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο έγκλημα που διενεργείται εις βάρος της Ελλάδας, για το οποίο έχουμε προειδοποιήσει πολλές φορές (άρθροβίντεο) – με ένα σκάνδαλο χειρότερο από αυτό της παραχώρησης των κερδοφόρων αεροδρομίων στη FRAPORT, με την αποικιοκρατική σύμβαση.
Ειδικότερα, είναι ξεκάθαρο πως η μεγαλύτερη ελληνική επιχείρηση, η οποία έχει πρόσβαση σε όλα τα νοικοκυριά και στις επιχειρήσειςδιαθέτοντας επί πλέον περιουσιακά στοιχεία μεγάλης αξίας,απαξιώνεται μεθοδικά για να ξεπουληθεί στους Γερμανούς που ανέκαθεν τη διεκδικούσαν (RWE) – ενώ μέσω αυτής θα μπορούσαν να επιβάλλουν πολύ πιο αυστηρές εισπρακτικές μεθόδους, όπως θα ήταν η πρόσθεση ξανά του ΕΝΦΙΑ στους λογαριασμούς της ή οτιδήποτε άλλο σκεφθούν.
Με δεδομένο  το ότι οι Έλληνες δεν πρόκειται να αντιδράσουν, αντιπαθώντας με το δίκιο τους όσο τίποτα άλλο τις συνδικαλιστικές της οργανώσεις που την απομυζούν για πάρα πολλά χρόνια, θα πρόκειται για το τέλειο έγκλημα – τα αποτελέσματα του οποίου θα φανούν όταν εξαγορασθεί η ΔΕΗ με κάποια εξευτελιστική τιμή και αυξηθούν οι τιμές του ρεύματος, παράλληλα με τις μαζικές απολύσεις του προσωπικού της.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------