Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

“ΚΟΡΩΝΟΠΑΡΤΙ” ΜΕ ΟΥΖΑΚΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ ΠΑΡΑ ΤΟ LOCKDOWN ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ

 Ουστ! Φύγετε” Αποδοκιμασίες και Γιούχα στον Κυριάκο Μητσοτάκη που δεν έδειξαν τα ΜΜΕ σε Ικαρία Φούρνοι Άγιος Κηρυκος Θύμαινα

Βίντεο με τις αποδοκιμασίες των κατοίκων σε Εύδηλο Άγιο Κήρυκος Ικαρία

Τα ευτράπελα όμως δε σταματούν εδώ, αφού  ο Πρωθυπουργός έσπασε την καραντίνα αλλά και το lockdown στην εστίαση, διοργανώνοντας τραπέζι, σε υποτίθεται κλειστή λόγω μέτρων ταβέρνα. Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι δεν ήταν ταβέρνα, αλλά σπίτι βουλευτή. Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι συνέβησαν και τα δύο.

Μαζί του ήταν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο γενικός γραμματέας πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο γενικός γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, ο γενικός γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, Χρήστος Ροϊλός και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χριστόδουλος Στεφανάδης. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης.

Το «πάρτι» συνεχίστηκε στο σπίτι βουλευτή

Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εντέλει είναι αληθινή. Το σπίτι, στο οποίο γευματίζει ο πρωθυπουργός, ανήκει στον βουλευτή Σάμου της Νέας Δημοκρατίας, Χριστόδουλο Στεφανάδη. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχουν συγκεντρωθεί πλήθος ανθρώπων που τρώνε σε τραπέζια, χωρίς αποστάσεις. Αυτή είδηση πάντως δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Μητσοτάκης Ικαρία

Η ανάρτηση στα

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------