Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

ΕΠΑΛ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ

 

ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΙΣΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ''ΚΑΛΟ-ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕΝΑ'' ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ SITES ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ . ΑΛΛΑ.... ΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΤΙΑ -ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ..ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ Επιτροπή Φοιτητών" πήγαν να μοιράσουν "ψηφίσματα" κατά του φασισμού στο ΕΠΑΛ.

Το "Επιτροπή Φοιτητων" και το "ψηφίσματα" τα βαζω σε εισαγωγικά, διότι όλοι όσοι έχουμε περάσει απο σχολές ανώτερης και ανώτατης παιδείας (ο Θεός να την κάνει), γνωρίζουμε πως ουσιαστικά πρόκειται για κάτι βδελυρά υποκείμενα που από τα γεννοφάσκια τους έχουν κατηχηθεί και προπονηθεί στις παρλαπιπες της Αριστεράς, κατά το πλείστον είναι τραμπουκοι που δεν αφήνουν κανέναν να μιλήσει και να εκφραστεί αντίθετα σε συνελεύσεις, και επιβάλλονται πλήρως ανενόχλητοι μέσα στους χώρους της Παιδείας όπως έχει προβλέψει και προνοήσει να γίνεται η καρκινιάρα η ΝΔ από το '74 και μετά.
Μπήκαν λοιπόν σε ένα ΕΠΑΛ, στο οποίο μάλιστα δεν είχαν δικαίωμα να μπουν διότι είναι Λύκειο, ανήκει στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση και δεν έχουν δικαίωμα να μπαίνουν κομματικές παρατάξεις ακόμα κι αν είναι "κρυμμένες" πίσω από φοιτητικές κομματικές οργανώσεις.
Οι Λυκειόπαιδες τους είπαν πως δεν είναι ευπροσδεκτοι στο σχολείο να μιλάνε για αντιφασισμο και άλλους φανταστικούς εχθρούς και ιδεοληψίες και τότε έβγαλαν ανακοίνωση σε όλα τα παράνομα ημιπαράνομα, και κίτρινα μέσα ενημέρωσης τους, όπου κάλεσαν όποιον αριστερό τραμπουκο ευκαιρούσε, να έρθει να κάνουν τσαμπουκά στο σχολείο.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ η πουτάνα η Πολιτεία μας τα γνώριζε. Τα γνώριζε διότι είχε "προνοήσει"να υπάρχουν ΜΑΤ εκεί δίπλα.
Αφού λοιπόν τα αχριστερά αληταριά αντιφαριά έφτασαν μέχρι την είσοδο του σχολείου κι έκαναν κίνηση να μπουν μέσα, για εκφοβισμό, βγήκαν τότε οι λυκειόπαιδες και τους πλάκωσαν στα μπουνίδια, στα κλωτσιά και τα ρέστα παγωτό.
Όταν γενικεύτηκε η συρραξη και τα βρήκαν σκούρα τα αριστερά τσουτσέκια, τότε πλάκωσαν και τα ΜΑΤ για να "καθαρίσουν" την περιοχή.
Εννοείται πως την αποκλειστικότητα σε δηλώσεις την έχουν τα αριστερά τσουτσέκια. Εννοείται πως φρόντισαν επιμελώς να πουν στις κάμερες τις λέξεις κλειδί όπως "δολοφονία Παύλου Φυσσα", "δίκη ΧΑ" κλπ, στοχεύοντας δηλαδή στο τσουβάλιασμα προσώπων και στην επίκληση συναισθημάτων στην αποκεκοιμημένη ηλιθια μάζα που ενημερώνεται από τα Μέσα Αποπάτου, την στιγμή που δίπλα τους ακριβώς είχαν γραμμένα συνθήματα για "πηγάδες", δηλαδή στυγνα εγκληματα της Αριστεράς, τα οποία η πόρνη η Δημοκρατία μας και η μαστρωπός της, η Δεξιά (λέγε με ΝΔ), φρόντισαν επιμελώς να θάψουν στην συλλογική μνήμη μέσα σε 3 δεκαετίες.
Ένας ΜΗ ξεφτιλισμένος Εισαγγελέας ΔΕΝ υπάρχει, να ζητήσει έρευνα για το ποιοί "τρέχουν" τα μέσα που κινητοποιούν τραμπούκους με κράνη και ρόπαλα, να ζητήσει έρευνα για τυχόν παραβάσεις καθήκοντος στην Αστυνομία,η οποία ΓΝΩΡΙΖΕ την προγραμματισμένη έφοδο των ταγμάτων της Αριστεράς σε ένα ΣΧΟΛΕΙΟ, σε ένα ΛΥΚΕΙΟ και δεν πήγε εκεί να τους σταματήσει εγκαίρως πριν φτάσουν στην πύλη του εκπαιδευτικού ιδρύματος;
Στό μεταξύΆλλη μια "ειρηνική" πορεία ετοιμάζεται και αύριο.
Τα δύο... άκρα.
Έχουμε το ένα "άκρο" που πάει στο σχολείο του και δεν θέλει αναρχοάπλυτους να μπαίνουν στο σχολείο του και έχουμε και το άλλο ΑΚΡΟ που θα πάει στο σχολείο με τσαμπουκά να επιβάλλει το να μπαίνουν εξωσχολικοί κομματικοί μέσα στα Λύκεια και να μοιράζουν τα κομματικά κωλόχαρτά τους.
-Ριζοσπάστη πήρες;
-Δεν θέλω ευχ...
-Πάρε μια φάπα παλιοφασίστα που δεν θες Ριζοσπάστη!Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Άμεση μαζική εξορμηση- απάντηση της KNE στα ΕΠΑÎ Σταυρούπολης! Οι φασίστες θα κρυφτούν στις τρύπες τους! Η μαζική συμμετοχή στο αυριανό συλλαλητήριο στις 18:30 στην Π Î. Τερψιθέας στη Σταυρούπολη θα είναι η καλύτερη απάντηση! ΑΠΟ ΤΑΣΧΟΛΕΑ KNEA MIL-28Eean2021wefrAndoid for Android Σεπ 2021・ Twitter"
ΣΗΜΕΡΑ
ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ (μέρος 2ο)
Εκεί στο ΕΠΑΛ φαίνεται πως παρατηρούμε μια "συμπαντική συγκυρία", διότι μέσα στην κόπρο του ελλαδικού "εκπαιδευτικού" συστήματος προέκυψε αναπάντεχα ένα μικρό άπαρτο κάστρο, απαρτιζόμενο από Ελληνόπουλα που γουστάρουν Ελλάδα, διαδηλώνουν για την Μακεδονία και δεν καλοβλεπουν τους "ανοιχτοχερηδες" της ΚΝΕ που ήρθαν να μοιράσουν με το έτσι θέλω τα κωλόχαρτά τους.
Τα χθεσινά γεγονότα, λίγο-πολύ έγιναν γνωστά, και βεβαίως, λυπάμαι που το λέω, αλλά επαληθεύτηκα σήμερα για αυτό που είπα, πως ενώ η Αστυνομία γνώριζε και χθες αλλά και σήμερα τον προγραμματισμό συγκεντρώσεων από ομάδες του ΚΚΕ και της Αριστεράς με σκοπό την τρομοκρατία των λυκειόπαιδων, δεν έκανε το παραμικρό για να εμποδίσει αυτές τις συγκεντρώσεις χρησιμοποιώντας εύλογες αιτιάσεις όπως η "διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής" στην περιοχή.
Τα παιδιά ήταν στο σχολείο τους, όπως και όφειλαν.
Οι άπλυτοι μουσάτοι ΔΕΝ έπρεπε να τους επιτραπεί να πλησιάσουν οργανωμένα πλησιέστερα από 2-3 τετράγωνα μακρυά, ώστε να μην οχλούν με τις αναρθρες κραυγές τους. Θυμίζω πως η αριστερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε ακόμα και την μέθοδο των "προληπτικών προσαγωγών" όταν ήταν να διαλύσει προγραμματισμένες, νόμιμες και ειρηνικές διαδηλώσεις πατριωτών για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Ωστόσο, το σημερινό σκηνικό ήταν εντέχνως στημένο, οι αναρχοαριστεροι έδωσαν μια απλή παρουσία έξω από το σχολείο, με τις "απαραίτητες" προκλήσεις και συνθήματα βεβαίως για κρεμάλες, φόνους, πηγάδες και άλλα τέτοια ειρηνικά, ταράσσοντας έτσι και πάλι την ομαλή λειτουργία του σχολείου, το οποίο είχε περικυκλωθεί από δημοσιογραφικές κάμερες οι οποίες ήταν εκεί για να σκηνοθετήσουν τους κακούς φασίστες που έχουν μετατρέψει σε άντρο τους το σχολείο.
Άκουσα τον δημοσιοκάφρο (πες με τζουτζέ) του OPEN να χρωματίζει τεχνηέντως το σχολείο, ξεκινώντας την περιγραφή με τη φράση "τα επεισόδια ξεκίνησαν και πάλι από τους μαθητές" προσθέτοντας κάπου στη μέση αόριστους και ατεκμηριωτους ισχυρισμούς για μολότοφ, βία, κουκούλες, επιδρομή, νεολαία ΧΑ κλπ και κλεινοντας, καταλογίζει και άδικο στους μαθητές με τη φράση "...μάλιστα δεν ήθελαν να πάρουν ούτε τα φυλλάδια που μοιραζε η ΚΝΕ".
Καμμιά -τάνα δημοσιογράφος δεν ρώτησε φυσικά τι δουλειά έχει η ΚΝΕ να μοιράζει φυλλάδια μέσα σε σχολείο.
Λοιπόν, εχθές είχα επικοινωνία με κάποια παιδιά από Σταυρούπολη. Σε όλους είπα το ίδιο: δείξτε προσοχή διότι το σύστημα είναι πολύ ύπουλο και βρωμερό.
Αυτό που συμβαίνει στη Σταυρούπολη αυτή τη στιγμή θα εξελιχθεί σε ένα είδος μακράς "πολιορκίας" με πολλές μεθόδους. Διαδηλώσεις, απειλές, χτυπήματα από ομάδες αντιφαριών, ασφαλιτες και πράκτορες που θα χωθουν στην πλευρά των μαθητών, μέχρι και αστυνομία μπορεί να δείτε να μπαίνει στο σχολείο ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ πως η Αριστερά θα τους στρώσει κόκκινο χαλί για να περάσουν. Η Αριστερά που κατά τα άλλα δεν θέλει αστυνομία στα σχολεία.
Οπότε προσέξτε καλά, διότι μπορεί τα παιδιά αυτά να είναι σε ΕΠΑΛ και να προορίζονται για τεχνικά επαγγέλματα και όχι για δημοσιοΰπαλληλοι, αλλά δεν αξίζει να λερωθεί το μητρώο τους, διότι μπορεί μεθαύριο να θέλουν να πάνε στο εξωτερικό να εργαστούν να προκόψουν και να μην μπορούν λόγω αυτού.
Ναι στον αγώνα, όχι στα αυτογκόλ.
Σταυρούπολη ψηλά τη σημαία.
ΤΩΡΑ .....ΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΟΦΙΛΕΛΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟ-ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ.
ΟΤΙ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ........
ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΦΥΣΙΚΑ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΦΕΤΟΣ....... ΛΟΓΩ ''ΕΞΑΡΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ''.......ΑΛΛΑ...... ΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ? ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ ΤΟ GAY PARADE ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΙΟΣ ΔΕΝ ΤΡΕΦΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΚΕ'Υ'.......

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------