Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Κατασχέσεις τραπεζικών καταθέσεων και πλειστηριασμοί ακινήτων

Κατασχέσεις τραπεζικών καταθέσεων και πλειστηριασμοί ακινήτων έρχονται με διαδικασίες εξπρές για περίπου 500.000 οφειλέτες του δημοσίου που «γύρισαν την πλάτη» στην πρόσφατη ευνοϊκή ρύθμιση του υπουργείου Οικονομικών και δεν τακτοποίησαν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΣΔΟΕ, οι εφορίες και τα τελωνεία έχουν υποβάλει ήδη αιτήματα προς τις τράπεζες για άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών οφειλετών του Δημοσίου, ζητώντας να πληροφορηθούν για το ύψος των υπολοίπων που υπάρχουν στους λογαριασμούς τους και τις δανειακές συμβάσεις που έχουν υπογράψει.

Εξαιρέσεις
Δεν θα προχωράει ο πλειστηριασμός όταν πρόκειται για ακίνητο του οφειλέτη, το οποίο αποδεδειγμένα αποτελεί την κύρια και μοναδική κατοικία του, η οποία καλύπτει τις στοιχειώδεις ανάγκες στέγασης και η αξία της δεν υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ αν πρόκειται και άγαμο ή τις 250.000 ευρώ αν πρόκειται για έγγαμο. Δεν κατάσχονται μισθοί και συντάξεις κάτω των 1.000 ευρώ.


Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα την τελευταία χρονιά,δεν γίνονται ούτε σε χώρες του τρίτου κόσμου.
Γιατί εκεί τουλάχιστον ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους και διαμαρτύρεται,ενώ εμείς εδώ δεχόμαστε ως apriori τα θέλω μιας αρρωστημένης ελίτ που προσπαθεί και καλά να μας βγάλει από το αδιέξοδο στο οποίο έχουμε περιέλθει.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------