Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Μολύνατε τον ιστορικό χώρο των λιθογραφείων και των τυπογραφείων. Θα τα μετρήσουμε ένα ένα τα θύματα του κλάδου από την τυποεκδοτική

@Σάμης Δ
Θα τα μετρήσουμε ένα ένα τα θύματα του κλάδου από την τυποεκδοτική. Σε κάθε έναν που δε θα μπορεί να πληρώνει ούτε το λογαριασμό της ΔΕΗ, ούτε τον χαρτέμπορο πόσο μάλλον το δάνειο στην τράπεζα, σε καθέναν που ήδη δε βρίσκει πελάτη, σε κάθε έναν που σήμερα ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιος ακριβώς είναι ο Γολγοθάς του.

Οι κομματικές καπιταλιστικές επιχειρήσεις είναι υποχρεωμένες να γιγαντώνονται όπως γράφεις. Η τυπογραφία, όμως, δεν έχει ανάγκη κομματικές καπιταλιστικές επιχειρήσεις.

Σε λίγο με την μεγαλοαστική συμπεριφορά που δείχνετε στους εργαζόμενους, στις λαϊκές οικογένειες των τυπογράφων και με τον αθέμιτο ανταγωνισμό που πολεμάτε τον κλάδο δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε. 

Σάντος 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Πουθενά στο typografeio δεν έχω διαβάσει να κατακρίνουν τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ και το ΚΚΕ.

Το πρόβλημα στην τυπογραφία είναι οι κομματικές και αθέμιτες μπίζνες της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ και των κόκκινων καπιταλιστών που συνεχίζουν το φαγοπότι πάνω από το πτώμα.

Την κρίση στον κλάδο πρέπει να πληρώσουν τα κομματικά μονοπώλια και όχι οι εργαζόμενοι.

Καμία εργασιακή ειρήνη. Πόλεμος εργατικός - λαϊκός στον πόλεμο που έχουν κηρύξει η αριστερή πλουτοκρατία μαζί με τα τσιράκια της τους πληρωμένους κονδυλοφόρους και την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ.

Πάλη σε κάθε χώρο δουλειάς και κλάδο για την ανατροπή του κόκκινου καπιταλισμού.

Μολύνατε τον ιστορικό χώρο των λιθογραφείων και των τυπογραφείων.

Θανάσης Π. λιθογράφος Θεσ/νικη

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------