Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Γίνονται μάχες και επιθέσεις σε κάθε Ελληνικό τυπογραφείο

 Πρόκειται για µάχες ανούσιες,  γιατί ανούσιο είναι σε εποχές συθέµελου κοινωνικού και οικονομικού κλονισµού κάποιοι να νομίζουν ότι µπορεί να προστατεύσουν το µερτικό και τη ρουτίνα τους. 

Διαβάστε το κείμενο που έγραψε και δημοσίευσε  ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ αντιπρόεδρος της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων και θα καταλάβετε. 


Ονόματα και βρισιές τα έχουμε καλύψει. 
Θεωρούμε ότι οι συνδικαλιστική αγώνες δεν πρέπει να γίνονται με εμπάθεια, βρισιές, απειλές και προσωπικές επιθέσεις.
-------------------------------------------------------------
 3Ε Εκτυπωτική: Επίθεση του εργοδότη στους απεργούς εργαζόμενους
Μετά από ένα και πάνω μήνα εμφανίστηκε χθες ο εργοδότης της 3Ε Εκτυπωτικής Γ...................ς Α..    Ο πρώην αντιδήμαρχος του κ. Π..........η (ΝΔ) και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ΠΑΣΟΚ στο Μαρούσι, στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, με τη συνοδεία Ζητάδων και της δικηγόρου του αλλά και αστυνομικών του τοπικού τμήματος, που κατέφτασαν λίγο αργότερα, προσπάθησε να διώξει από το χώρο του εργοστασίου τους εργάτες που ήταν εκεί εκείνη την ώρα περιφρουρώντας τις εγκαταστάσεις.

Τους κατηγορεί για κατάληψη, ενώ βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας την οποία όμως ο ίδιος δεν "αναγνωρίζει" μιας και, όπως τώρα ισχυρίζεται, την έκλεισε την επιχείρηση. Βέβαια γι' αυτά που τους χρωστάει κουβέντα!

Οι αστυνομικοί απειλώντας και σπρώχνοντας προσπάθησαν να βγάλουν έξω τους εργαζόμενους και παράλληλα ο Γ..............ς απειλούσε με μηνύσεις τους εργαζόμενους. Μια "λεπτομέρεια" είναι ότι η αστυνομία συνόδευε έναν ...κ@τ@ζIτούμeνο, μιας και εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης επειδή δεν κατέβαλε το δώρο των Χριστουγέννων!

Η αντίδραση των εργαζόμενων ήταν άμεση.
Συγκεντρώθηκαν όλοι αμέσως στο εργοστάσιο, απέκρουσαν την επίθεση και αρνήθηκαν να ακολουθήσουν την αστυνομία στο τμήμα. Σε συνέλευσή τους αποφάσισαν να εξουσιοδοτήσουν την εργοστασιακή επιτροπή και το σωματείο να αποφασίσουν τις παραπέρα ενέργειές τους. Προσανατολίζονται σε κινητοποιήσεις από Δευτέρα.

 Γ................ε κατάλαβε το, οι εργάτες δε σε φοβούνται, είσαι ένα π@ρ@σIτ@ που ζεις από την εκμετάλλευση του μόχθου εκατοντάδων εργατών, εσύ και οι όμοιοί σου θα πάρετε την οργανωμένη ταξική απάντηση των εργαζόμενων σε κάθε χώρο δουλειάς και σε κάθε γειτονιά. Σύντομα θα νοιώσεις την καυτή ανάσα του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ αντιπρόεδρος της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων.
20/1/2012


--------------------------------------
Μήπως ο λαλίστατος και αξιότιμος  αγωνιστής, συνδικαλιστής, κύριος ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ αντιπρόεδρος της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων. μπορεί να δώσει μια  ταξική απάντηση σε ένα απλό ερώτημα για το καλό των εργαζομένων του κλάδου που υπερασπίζετε και αντιπροσωπεύει. 

- Ποια είναι η πρόταση του κυρίου ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑΝΑΣΗ αντιπρόεδρου της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων για την αντιμετώπιση της εισαγόμενη τυπογραφία και  της ανεργίας στον κλάδο;

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------