Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Οργανωμένες ομάδες λαθρομεταναστών πορτοφολάδων, «οργιάζουν»

Οργανωμένες ομάδες λαθρομεταναστών πορτοφολάδων, «οργιάζουν» καθημερινά στα βαγόνια και στους σταθμούς και στα άλλα μέσα μαζική μεταφοράς, με θύματα κυρίως γυναίκες, αλλά και τουρίστες. Την παρέμβαση της Πολιτείας ζητούν οι εργαζόμενοι στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο προκειμένου να αντιμετωπιστεί το τεράστιο πλέον πρόβλημα των κλοπών εις βάρος επιβατών.

Η όλη κατάσταση σήμερα τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη και καθημερινά το προσωπικό της Εταιρίας, γίνεται δέκτης έντονων παραπόνων και διαμαρτυριών, από επιβάτες- θύματα.

Στους σταθμούς και στους συρμούς των ΗΣΑΠ εμφανίζεται πολλές φορές η εικόνα επιβατών να διαμαρτύρονται και να οργίζονται, ενώ κάποιοι τουρίστες βρίσκονται κυριολεκτικά σε απόγνωση, αφού μαζί με τα χρήματά τους, πολλές φορές χάνουν και όλα τα σχετικά τους έγγραφα, ταυτότητες, διαβατήρια, αεροπορικά εισιτήρια, πιστωτικές κάρτες κ.λπ.
-------------------------------------
Το Ιράκ έκλεισε το κεντρικό του συνοριακό φυλάκιο με τη Συρία και έστειλε στρατεύματα στη μεθόριο, αφότου Σύροι αντάρτες πήραν τον έλεγχο του περάσματος στο Αμπού Καμάλ και προχώρησαν σε εκτέλεση εν ψυχρώ και εν συνεχεία τεμαχισμό (!) των 22 ανδρών και του συνταγματάρχη που διοικούσε το φυλάκιο, όπως αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς.

Για τον συνταγματάρχη είπε ο υφυπουργός Εσωτερικών του Ιράκ ότι ήταν ζωντανός όταν του έκοβαν χέρια και πόδια.

 Νομιμοποίηση όλων των μεταναστών ζητά το ΚΚΕ

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------