Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Κούρδος λαθρομετανάστης εργαζόταν στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και παρενοχλούσε σεξουαλικά τις αθλήτριες

Κατά τη σύλληψη του λαθρομετανάστη,η αστυνομία βρήκε πάνω του σχεδόν όλα τα κλειδιά από τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

 Σύμφωνα με την μήνυση που υπέβαλε στις αστυνομικές αρχές η κ. Πέρρα, ο Κούρδος εργαζόμενος που φαίνεται να μην διαθέτει νόμιμη άδεια παραμονής στη χώρα και απασχολείτο στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά (σημειωτέον ότι για το προπονητήριο αυτό ο ελληνικός λαός έδωσε ένα κάρο χρήματα την περίοδο των ολυμπιακών αγώνων), προέβαινε για αρκετό χρονικό διάστημα σε προσβλητικές χειρονομίες εναντίον της.

Μάλιστα η πρωταθλήτρια υποστηρίζει ότι η συμπεριφορά του λαθρομετανάστη έθιγε τη γενετήσια αξιοπρέπεια της. «Ο Κούρδος λαθρομετανάστης προέβαινε σε συνεχείς και ακατονόμαστες χειρονομίες και μάλιστα τον είχαν εκεί δίνοντας του μεροκάματο ενώ μερικές φορές το έπαιζε και αφεντικό στον Άγιο Κοσμά αφού του είχαν δώσει θάρρος και έλυνε και έδενε. Κρατούσε πολλές φορές τα κλειδιά σε δωμάτια και σουίτες και το έπαιζε αρχηγός με πλάτες άλλων», ισχυρίστηκε η γνωστή πρωταθλήτρια.

 Κατά τη σύλληψη του,η αστυνομία βρήκε πάνω του σχεδόν όλα τα κλειδιά από τις εγκαταστάσεις.

Όπως κατήγγειλαν κι άλλοι αθλητές,ο συγκεκριμένος λαθρομετανάστης,είναι εκεί και κάνει τις δουλειές των άλλων υπαλλήλων. Επίσης σε μια άλλη περίπτωση,ο ίδιος υποδέχθηκε μέχρι και την διεθνή επιτροπή αντιντόπινγκ. Η Αστυνομία δεν θέλησε επίσημα να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Έλληνες, πότε θα ξεβρομίσει ο τόπος;;;

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------