Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις προχωρούν οι λιθογράφοι

Στην εταιρεία ΦΗΜΗ ΠΑΚ, όπου οι εργαζόμενοι βρίσκονται απλήρωτοι από τον  Αύγουστο!!!, έγινε χτες Γενική Συνέλευση και αποφάσισαν να προχωρήσουν την Πέμπτη σε 4ωρη στάση εργασίας, ενώ αν δεν τους καταβληθεί η εξόφληση του Αυγούστου, τότε, θα προχωρήσουν την Παρασκευή σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση.


 Στη ΝΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 4ωρες επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας από την Παρασκευή. Η απόφαση πάρθηκε προχτές, Δευτέρα, μετά από Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησαν στο χώρο του εργοστασίου, με κύριο θέμα τις καθυστερήσεις πληρωμών, που έχουν φτάσει μέχρι και τους τέσσερις μήνες!!!.

Στο εργοστάσιο των ΑΦΟΙ ΒΛΑΧΟΥ οι εργαζόμενοι προχωρούν αύριο Πέμπτη, 4 Απρίλη, σε νέα Γενική Συνέλευση και ταυτόχρονη δίωρη στάση εργασίας (1 μ.μ. - 3 μ.μ.), με θέμα την απόπειρα της εργοδοσίας να καταργήσει την κλαδική Σύμβαση (που έχει ήδη καταργηθεί από το 2012) και την υπογραφή ατομικών συμβάσεων.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------