Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Καλή Ανάσταση Έλληνα εργάτη

  Στην ΕΛΛΑΔΑ υπάρχει ρατσισμός μόνο ενάντια στον ΕΛΛΗΝΑ εργάτη.
Στην Βουλή μαζί με το "πολυνομοσχέδιο" ψηφίστηκε και τροπολογία του ΠΑΣΟΚ που θέσπισε ανώτατες αμοιβές για νόμιμη εργασία Ελλήνων.
Σύμφωνα με την τροπολογία, ο ανώτατος μισθός για τους νεοπροσληφθέντες Έλληνες ανέργους θα είναι τα 19,6 Ευρώ την ημέρα για 8ωρη εργασία, ενώ για τους κάτω των 25 ετών θα είναι 17 Ευρώ την ημέρα.

Παρόλα αυτά, καμιά κινητοποίηση, καμιά ένδειξη συμπαράστασης και καμιά αναφορά στις συνθήκες εργασίας των Ελλήνων δεν θα δείτε πουθενά, ενώ τα "δακρύβρεχτα" άρθρα, οι πορείες και οι συγκεντρώσεις για συμπαράσταση στους Μπαγκλαντεσιανούς και στους Πακιστανούς από το ΚΚΕ το ΠΑΜΕ και τις ΜΚΟ συνεχίζονται σε ολόκληρη την χώρα.

 ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ  ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΠΙΚΡΑ.

Ο κατώτατος μισθός των Μπαγκλαντεσιανών και τον Πακιστανών ξεκινάει από τα 22 Ευρώ την ημέρα για 7ωρη εργασία, σε κάποια χωράφια αμείβονται με 26, ενώ οι ίδιοι διεκδικούν αύξηση στα 30 Ευρώ. Οι Μπαγκλαντεσιανοί και οι Πακιστανοί δεν  να πληρώνουν ενοίκια , ηλεκτρικό ρεύμα κοινόχρηστα , χαράτσια φόρους και ασφαλιστικά ταμεία.

Τα κομματόσκυλα μοιράζουν ελληνική ιθαγένεια και μαζεύουν ψήφους από οτιδήποτε ανθελληνικό μπας και ξεκολλήσουν από το 3,5%. Παραδέχονται στο Video ότι οι Έλληνες εργαζόμενοι εγκαταλείπουν την χώρα και αντί να γίνει χαμός και να σταματήσουν τα πάντα με μια γενική απεργία επιλέγουν να  στηρίζουν τους λαθρομετανάστες

Το εκ των υστέρων κλάμα διαφόρων αριστερών για την κατακρήμνιση των μισθών συνοδεύεται με τη διατύπωση των επόμενων στόχων τους που οδηγούν σε ακόμα μεγαλύτερη εξαθλίωση την Ελληνική εργατική τάξη.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------