Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Ετοιμάζει συσσίτια η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων

Κάθε ξένος εργάτης ένας Έλληνας ΑΝΕΡΓΟΣ
Άλλη  μία "success story" των κομματικών συνδικαλιστών του κλάδου.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δ.Σ. του Σωματείου μας καλεί όσους συναδέλφους μπορούν να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους μαζεύοντας χρήματα, τρόφιμα ή ότι άλλο!!! με σκοπό να τα παραδώσουμε στους συναδέλφους μας.


Η Ελλάδα πληρώνει αυτή τη στιγμή την εντελώς αριστερή φασιστικής νοοτροπίας που επεβλήθη μετά το 1974, όταν μια δήθεν «αριστερή» θεώρηση των πραγμάτων κατέλαβε πλήρως και καθ’ ολοκληρίαν όλες τις μορφές δημόσιας έκφρασης και διέλυσε με τον φανατικό κομματικό συνδικαλισμό όλη την Ελληνική βιομηχανία.

Με την συμμετοχή-συνενοχή της Ελληνικής αριστεράς πάει να επιβληθεί στη χώρα ένα ακόμη ενοχικό σύμπλεγμα, αυτό του ρατσισμού. Κάνοντας τους Έλληνες να αποδεχτούν το «κόμπλεξ» του ρατσιστή, είναι το πρώτο και βασικό βήμα για να τους κάνουν εν συνεχεία να αποδεχτούν «ανθρωπιστικά μέτρα» που θα καταστρέψουν ό,τι έχει απομείνει από την πάλαι ποτέ ελληνική κοινωνία στο όνομα της δήθεν «ανεκτικότητας», «πλουραλισμού», «πολυπολιτισμού» και άλλων φούμαρων που μόνο οι αφελείς δεν βλέπουν ότι πρόκειται για Δούρειους Ίππους καταστροφής της Ελληνικής εργατικής τάξης και του Ελληνικού έθνους.

Συνάδελφε, πρέπει να αντισταθείς. Τα αριστερά παρακλάδια του φασιστικού πολυπολιτισμού πάνε να σου αφαιρέσουν το τελευταίο δικαίωμα σου, την αξιοπρέπεια να συντηρείς με την εργασία σου την οικογένεια σου. Κομματόσκυλα βάλτε το καλά στο μυαλό σας δεν θα μας κάνετε ζητιάνους και ζήτουλες, μέσα στην ίδια μας την χώρα.

 Στην Ελλάδα των σκανδάλων και της ρεμούλας με περισσή ευκολία η κάθε αριστερή Κατίνα μιλάει για ρατσισμό ή χαρακτηρίζει συμπεριφορές ρατσιστικές ή φασιστικές χωρίς – από ό,τι φαίνεται – να έχει ιδέα τι σημαίνει ο σχετικός όρος. Η οποιαδήποτε, ακόμη και η πιο αγνή, απόπειρα να πει κανείς τα αυτονόητα, να εκφράσει τη ανθρώπινη ανησυχία ή αγανάκτηση για την επιδείνωση της ποιότητας ζωής του, αμέσως ταμπελοφορείται ως «ρατσισμός» ή "φασισμός"και τίθεται σε δημόσιο λιθοβολισμό από λογής λογής αναμάρτητους αριστερούς φασίστες!...

Θέλω στη χώρα μου ο Έλληνας να έχει τον πρώτο λόγο 
και δικαιώματα και όχι να είναι μια μειονότητα που περιφρονείται.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------