Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Ευτυχώς, βρισκόμαστε ήδη σε πορεία ανάκαμψη

ΜΥΛΟΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Ο ΔΟΛ και ο Πήγασος κατέβαλλαν μόνο το δώρο του Πάσχα, αφήνοντας το μισθό του μήνα για αργότερα, για πρώτη φορά στην ιστορία τους.
Το ίδιο συνέβη και με συγκροτήματα περιοδικών, αλλά και με το “Πρώτο θέμα” το οποίο είχε καθυστερήσει τον προηγούμενο μήνα τη μισθοδοσία για μια εβδομάδα.
 
 Σε αναμονή βρίσκονται, για να μην πούμε ότι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, οι εργαζόμενοι της εφημερίδας "Επενδυτή" μέχρι να πληρωθούν. Η διεύθυνση είχε δεσμευτεί να καταβάλει την μισθοδοσία Απριλίου αμέσως μετά το Πάσχα, κάτι που έως αυτή την στιγμή δεν έχει συμβεί.
 
 Οι εργαζόμενοι της Fimi Pack προχώρησαν 8/5/13 σε συνέλευση για την μη καταβολή του δώρου και την καθυστέρηση πληρωμών που φτάνει στους 8 μήνες. Ομόφωνα αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ασφαλιστικά μέτρα και σε 48ωρη απεργία. καλά σαράντα δηλαδή!!!
 
Συνδικαλισταράδες της αριστεράς, καμαρώστε τα αποτελέσματα από τα ψεύτικα τα λόγια  τα μεγάλα και την μπουρδολογία σας. Με την αδράνεια σας εξοντώνετε συστηματικά τους Έλληνες εργαζομένους τους οποίους πολύ σύντομα θα τους αντικαταστήσετε με τα ταξικά αδέλφια μας. κλικ και εδώ  Κοινή τους αξία μόνο το κομματικό συμφέρον

Στο φουρτουνιασμένο μέλλον που ταξιδεύουν οι κομματικοί συνδικαλιστές για τα κέρδη τους και την ψήφο στα σάπια κόμματα τους, έχει πολύ κουπί ακόμα για το λαό. Κι αυτό σημαίνει ότι χωρίς γρήγορη ανασύνταξη του λαϊκού κινήματος για αλλαγή ρότας το μόνο απάγκιο θα είναι μια ξέρα.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------