Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Mειώσεις των αποδοχών σε άνω του ενός εκατομμυρίου εργαζόμενων στις 15 Μαΐου

Συνδικαλισταράδες λαθρολάγνοι, απολαύστε τα αποτελέσματα των "αγών" σας. ήσαστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι για την εξαθλίωση των Ελλήνων εργατών. Δεν ήσασταν ικανοί και δεν σας ενδιέφερε να εμπνεύσετε την εργατική τάξη γιατί γνώριζε πόσο κομματικά σάπιοι είστε.
1) Με 1.380.000 άνεργους ¨Έλληνες εργάτες τι τα θέλετε τα νεο/ταξικά μας αδέλφια;;;
2) Ποια είναι η πρόταση της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων και της Ομοσπονδίας Τύπου-Χάρτου για την αντιμετώπισή της εισαγόμενης τυπογραφίας και της ανεργίας στον κλάδο;;;

Από τις 15 Μαΐου οι εργοδότες είναι υποχρεωμένοι να καταβάλουν τον βασικό μισθό και μόνο τα επιδόματα τέκνων, σπουδών και ανθυγιεινής εργασίας.
Για όσους αμείβονται με την εθνική συλλογική σύμβαση, το επίδομα γάμου (10%) θα αποτελεί πλέον παρελθόν. Το επίδομα γάμου είχε καταργηθεί για τους περισσότερους εργαζόμενους από τις 14 Φεβρουαρίου 2012, με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Το επίδομα γάμου είχαν δικαίωμα να μην το καταβάλλουν ήδη από τις 12 Νοεμβρίου 2012, όσες επιχειρήσεις δεν είναι μέλη εργοδοτικών οργανώσεων, αφού η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση δεσμεύει μόνο τις επιχειρήσεις που είναι μέλη των φορέων που την υπογράφουν.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------