Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Home Logo & Identity - Design Showcase

Το Logo & Identity (02/2013) - Design Showcase είναι το δεύτερο μιας σειράς θεματικών τευχών, που θα ακολουθήσουν στο επόμενο διάστημα και που μέσα από τις εργασίες που παρουσιάζονται επιδιώκουμε:
Να αναδείξουμε την σπουδαιότητα του design στην οικονομική ανάπτυξη και να ανοίξουμε έτσι τον διάλογο ανάμεσα στους σχεδιαστές τις επιχειρήσεις, την κοινωνία, για την ενσωμάτωση του στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα
Να προβάλουμε το graphic design ως αναγκαίο εργαλείο στην βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας προϊόντων και υπηρεσιών. Τον επικοινωνιακό σχεδιασμό.
Να προωθήσουμε το σύνολο των μελών μας μέσα από τις εργασίες τους στην ελληνική παραγωγική και επιχειρηματική κοινότητα, καλύπτοντας παράλληλα και την ανάγκη των επιχειρήσεων να έχουν στοιχεία για την επιλογή των επαγγελματιών που δυνητικά θα μπορούσαν να συνεργαστούν.
Ευχαριστούμε τους σχεδιαστές -μέλη της Ένωσης- που μας εμπιστεύτηκαν και παρουσιάζουν μέρος των εργασιών τους στην έκδοση.
Η έκδοση Logo & Identity - Design Showcase 02/2013 προωθείται ήδη σε Επαγγελματικές Ενώσεις, Συνεταιρισμούς, Επαγγελματικά Επιμελητήρια και Επιχειρήσεις. Σε κρατικούς και θεσμικούς φορείς. Σε επιλεγμένες διευθύνσεις στο εξωτερικό. Παράλληλα το υλικό που παρουσιάζεται στα τεύχη θα αξιοποιείται από την Ένωση και στις εμπορικές εκθέσεις που συμμετέχει.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------